Skal dine tilbud på aDEAL.dk?

Deals der giver profit og markedsføring

Dit ApS, der driver en række online aviser samt reklamebureauet Podi står bag dealsitet aDEAL.dk. Vi tilbyder dealgiverne på aDEAL.dk markedets bedste deal, dermed vil du som dealgiver opleve, at din virksomhed faktisk kan tjene penge på deal og få en fantastisk markedsføring.

I samarbejde med DTF Travel tilbyder aDEAL.dk SuperDeals, der er supertilbud til de superhurtige! SuperDeals er en helt ny og spændende verden, hvor dealmodtagerne modtager supergode ferietilbud. Prisen nedsættes med op til 60% i forhold til hotellets normalpris, og dealmodtagerne skal booke inden tilbuddet udløber!

aDEAL.dk er også andet end rejser fra DTF Travel. aDEAL.dk bringer dealmodtagerne løbende nye spændende tilbud. Tilbuddene kan være alt fra en middag på en god restaurant, til lækker wellness og afslappende forkælelse over til produkter. aDEAL.dks tilbud spænder bredt, så dealmodtagerne kigger ofte ind dagligt – eller på aDEAL.dks facebookside, så de aldrig misser muligheden for at gøre en rigtig god handel.

Vi søger derfor løbende virksomheder, der har ydelser, behandlinger, menuer, hotelophold eller varer som virksomhederne gerne vil have markedsført via aDEAL.dk samt på vores online aviser og Facebooksider.

Vi tilbyder nogle meget favorable betingelser for vores dealgivere. Vi tager kun mellem 5-10% af dealprisen og kræver ikke at der skal sælges et vist kvantum eller deales en vis andel væk, dog bør procentsatsen være på et niveau, der gør at dealene er attraktive for potentielle dealkøbere ellers vil dealene ikke opnå den fornødne succes.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan markedsføre din virksomhed uden du skal have penge op af lommen og alligevel får solgt dine ydelser eller produkter.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?