Skal dine tilbud på aDEAL.dk?

Deals der giver profit og markedsføring

Dit ApS, der driver en række online aviser samt reklamebureauet Podi står bag dealsitet aDEAL.dk. Vi tilbyder dealgiverne på aDEAL.dk markedets bedste deal, dermed vil du som dealgiver opleve, at din virksomhed faktisk kan tjene penge på deal og få en fantastisk markedsføring.

I samarbejde med DTF Travel tilbyder aDEAL.dk SuperDeals, der er supertilbud til de superhurtige! SuperDeals er en helt ny og spændende verden, hvor dealmodtagerne modtager supergode ferietilbud. Prisen nedsættes med op til 60% i forhold til hotellets normalpris, og dealmodtagerne skal booke inden tilbuddet udløber!

aDEAL.dk er også andet end rejser fra DTF Travel. aDEAL.dk bringer dealmodtagerne løbende nye spændende tilbud. Tilbuddene kan være alt fra en middag på en god restaurant, til lækker wellness og afslappende forkælelse over til produkter. aDEAL.dks tilbud spænder bredt, så dealmodtagerne kigger ofte ind dagligt – eller på aDEAL.dks facebookside, så de aldrig misser muligheden for at gøre en rigtig god handel.

Vi søger derfor løbende virksomheder, der har ydelser, behandlinger, menuer, hotelophold eller varer som virksomhederne gerne vil have markedsført via aDEAL.dk samt på vores online aviser og Facebooksider.

Vi tilbyder nogle meget favorable betingelser for vores dealgivere. Vi tager kun mellem 5-10% af dealprisen og kræver ikke at der skal sælges et vist kvantum eller deales en vis andel væk, dog bør procentsatsen være på et niveau, der gør at dealene er attraktive for potentielle dealkøbere ellers vil dealene ikke opnå den fornødne succes.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan markedsføre din virksomhed uden du skal have penge op af lommen og alligevel får solgt dine ydelser eller produkter.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Når man er på kundebesøg, så klæder man sig efter forholdene. Så på med vest og hjelm, og ud på den store skrotplads 😁
Se hvad der kom ud af et godt besøg hos Uniscrap A/S på deres Facebookside 👍
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Er din hjemmeside
responsiv? 💻

Med et responsivt website får du en hjemmeside,
som passer til alle skærmstørrelser!

Ring og høre mere på tlf.: 22 32 38 37 eller kom forbi til en kop kaffe og lad os tage en snak om netop dine ønsker.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Podi ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?