Skal dine tilbud på aDEAL.dk?

Deals der giver profit og markedsføring

Dit ApS, der driver en række online aviser samt reklamebureauet Podi står bag dealsitet aDEAL.dk. Vi tilbyder dealgiverne på aDEAL.dk markedets bedste deal, dermed vil du som dealgiver opleve, at din virksomhed faktisk kan tjene penge på deal og få en fantastisk markedsføring.

I samarbejde med DTF Travel tilbyder aDEAL.dk SuperDeals, der er supertilbud til de superhurtige! SuperDeals er en helt ny og spændende verden, hvor dealmodtagerne modtager supergode ferietilbud. Prisen nedsættes med op til 60% i forhold til hotellets normalpris, og dealmodtagerne skal booke inden tilbuddet udløber!

aDEAL.dk er også andet end rejser fra DTF Travel. aDEAL.dk bringer dealmodtagerne løbende nye spændende tilbud. Tilbuddene kan være alt fra en middag på en god restaurant, til lækker wellness og afslappende forkælelse over til produkter. aDEAL.dks tilbud spænder bredt, så dealmodtagerne kigger ofte ind dagligt – eller på aDEAL.dks facebookside, så de aldrig misser muligheden for at gøre en rigtig god handel.

Vi søger derfor løbende virksomheder, der har ydelser, behandlinger, menuer, hotelophold eller varer som virksomhederne gerne vil have markedsført via aDEAL.dk samt på vores online aviser og Facebooksider.

Vi tilbyder nogle meget favorable betingelser for vores dealgivere. Vi tager kun mellem 5-10% af dealprisen og kræver ikke at der skal sælges et vist kvantum eller deales en vis andel væk, dog bør procentsatsen være på et niveau, der gør at dealene er attraktive for potentielle dealkøbere ellers vil dealene ikke opnå den fornødne succes.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan markedsføre din virksomhed uden du skal have penge op af lommen og alligevel får solgt dine ydelser eller produkter.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?