Digital markedsføring - Aalborg, Århus, Odense og København

Digital markedsføring

Digital markedsføring er en moderne form for markedsføring, der dækker over en lang række anvendte platforme og medier, mange forskellige tekniske værktøjer og om muligt endnu flere termer, der knytter sig til denne størrelse.

Digital markedsføring er Facebook markedsføring, det er søgemaskineoptimering, det er Google AdWords, det er hjemmesider, det er digitale nyhedsbreve og rigtig mange andre ting. Det er således også en masse forskellige former for markedsføring, der – i sagens natur – samlet set dækker over den markedsføring, der foregår i en digital kontekst på internettet.

“Kort sagt, så er digital markedsføring et begreb, der dækker over en lang række forskellige typer markedsføring, hvor der anvendes digitale teknologier til at styre og vedligeholde et givent tiltag.”

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Digital markedsføring i en digital verden

I en digital verden som den, vi alle – på tværs af kulturer og landegrænser – unægtelig lever i, giver det god mening, at virksomheder også tænker digital markedsføring ind som en fast del af resten af deres markedsføring. Ja, nogle ville måske argumentere for, at den digitale markedsføring af en virksomhed i høj grad bør udgøre den primære del af dennes kontakt til eksterne interessenter. De fleste forbrugere anvender nemlig internettet som en helt central del af deres købeproces, lige fra undersøgelse af virksomhed/produkter til udvælgelse og decideret køb. Netop derfor giver det også ganske god mening for alle virksomheder – nærmest uden undtagelse – at være til stede online, for det er dér, deres kunder befinder sig. Online tilstedeværelse har dog ikke en bestemt form, og denne kan således også se ud på rigtig mange måder, afhængig af virksomhed, branche og kunder.

Ved at implementere digital markedsføring som en fast del af virksomhedens markedsføringsplan, øger I også sandsynligheden for at blive set af jeres kunder – inden de ser jeres konkurrenter. Tilstedeværelse på sociale medier giver jer videre en unik mulighed for at kommunikere og skabe en givtig dialog med nye og eksisterende kunder. Hos Podi har vi adskillige års erfaring med forskellige former for digital markedsføring. Med viden høstet i den private og offentlige sektor, forskellige brancher og diverse virksomheder, tilbyder vi derfor også at rådgive jeres virksomhed. Vi samarbejder med adskillige specialister i digital markedsføring. Vores ekspertise og knowhow indenfor digital markedsføring stammer fra vores samarbejde med kunder og samarbejdspartnere og uanset om I har brug for hjælp til social media marketing, SEO, hjemmesider eller noget helt fjerde vedrørende digital markedsføring, kan vi, sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, helt sikkert finde den rette løsning for jeres virksomhed.

Vores erfaring har givet os en bred vifte af viden om moderne forbrugeradfærd i en digital kontekst og vi hjælper jer således også med at udvælge og målrette markedsføringen virksomhedens digitale målgruppe. Derved slipper I for at investere unødvendige og omkostningstunge ressourcer i et forløb, der, måske, i bund og grund slet ikke gavner virksomheden. I stedet sørger vi for at levere en gennemarbejdet analyse, hvoraf vi helt tydeligt kan se, hvor, hvem og hvordan jeres digitale markedsføring skal målrettes. Om det skal være social media marketing, SEO, hjemmeside, AdWords eller en kombination af flere af de digitale discipliner.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?