Digital markedsføring - Aalborg, Århus, Odense og København

Digital markedsføring

Digital markedsføring er en moderne form for markedsføring, der dækker over en lang række anvendte platforme og medier, mange forskellige tekniske værktøjer og om muligt endnu flere termer, der knytter sig til denne størrelse.

Digital markedsføring er Facebook markedsføring, det er søgemaskineoptimering, det er Google AdWords, det er hjemmesider, det er digitale nyhedsbreve og rigtig mange andre ting. Det er således også en masse forskellige former for markedsføring, der – i sagens natur – samlet set dækker over den markedsføring, der foregår i en digital kontekst på internettet.

“Kort sagt, så er digital markedsføring et begreb, der dækker over en lang række forskellige typer markedsføring, hvor der anvendes digitale teknologier til at styre og vedligeholde et givent tiltag.”

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Digital markedsføring i en digital verden

I en digital verden som den, vi alle – på tværs af kulturer og landegrænser – unægtelig lever i, giver det god mening, at virksomheder også tænker digital markedsføring ind som en fast del af resten af deres markedsføring. Ja, nogle ville måske argumentere for, at den digitale markedsføring af en virksomhed i høj grad bør udgøre den primære del af dennes kontakt til eksterne interessenter. De fleste forbrugere anvender nemlig internettet som en helt central del af deres købeproces, lige fra undersøgelse af virksomhed/produkter til udvælgelse og decideret køb. Netop derfor giver det også ganske god mening for alle virksomheder – nærmest uden undtagelse – at være til stede online, for det er dér, deres kunder befinder sig. Online tilstedeværelse har dog ikke en bestemt form, og denne kan således også se ud på rigtig mange måder, afhængig af virksomhed, branche og kunder.

Ved at implementere digital markedsføring som en fast del af virksomhedens markedsføringsplan, øger I også sandsynligheden for at blive set af jeres kunder – inden de ser jeres konkurrenter. Tilstedeværelse på sociale medier giver jer videre en unik mulighed for at kommunikere og skabe en givtig dialog med nye og eksisterende kunder. Hos Podi har vi adskillige års erfaring med forskellige former for digital markedsføring. Med viden høstet i den private og offentlige sektor, forskellige brancher og diverse virksomheder, tilbyder vi derfor også at rådgive jeres virksomhed. Vi samarbejder med adskillige specialister i digital markedsføring. Vores ekspertise og knowhow indenfor digital markedsføring stammer fra vores samarbejde med kunder og samarbejdspartnere og uanset om I har brug for hjælp til social media marketing, SEO, hjemmesider eller noget helt fjerde vedrørende digital markedsføring, kan vi, sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, helt sikkert finde den rette løsning for jeres virksomhed.

Vores erfaring har givet os en bred vifte af viden om moderne forbrugeradfærd i en digital kontekst og vi hjælper jer således også med at udvælge og målrette markedsføringen virksomhedens digitale målgruppe. Derved slipper I for at investere unødvendige og omkostningstunge ressourcer i et forløb, der, måske, i bund og grund slet ikke gavner virksomheden. I stedet sørger vi for at levere en gennemarbejdet analyse, hvoraf vi helt tydeligt kan se, hvor, hvem og hvordan jeres digitale markedsføring skal målrettes. Om det skal være social media marketing, SEO, hjemmeside, AdWords eller en kombination af flere af de digitale discipliner.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?