Digital markedsføring - Aalborg, Århus, Odense og København

Digital markedsføring

Digital markedsføring er en moderne form for markedsføring, der dækker over en lang række anvendte platforme og medier, mange forskellige tekniske værktøjer og om muligt endnu flere termer, der knytter sig til denne størrelse.

Digital markedsføring er Facebook markedsføring, det er søgemaskineoptimering, det er Google AdWords, det er hjemmesider, det er digitale nyhedsbreve og rigtig mange andre ting. Det er således også en masse forskellige former for markedsføring, der – i sagens natur – samlet set dækker over den markedsføring, der foregår i en digital kontekst på internettet.

“Kort sagt, så er digital markedsføring et begreb, der dækker over en lang række forskellige typer markedsføring, hvor der anvendes digitale teknologier til at styre og vedligeholde et givent tiltag.”

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Digital markedsføring i en digital verden

I en digital verden som den, vi alle – på tværs af kulturer og landegrænser – unægtelig lever i, giver det god mening, at virksomheder også tænker digital markedsføring ind som en fast del af resten af deres markedsføring. Ja, nogle ville måske argumentere for, at den digitale markedsføring af en virksomhed i høj grad bør udgøre den primære del af dennes kontakt til eksterne interessenter. De fleste forbrugere anvender nemlig internettet som en helt central del af deres købeproces, lige fra undersøgelse af virksomhed/produkter til udvælgelse og decideret køb. Netop derfor giver det også ganske god mening for alle virksomheder – nærmest uden undtagelse – at være til stede online, for det er dér, deres kunder befinder sig. Online tilstedeværelse har dog ikke en bestemt form, og denne kan således også se ud på rigtig mange måder, afhængig af virksomhed, branche og kunder.

Ved at implementere digital markedsføring som en fast del af virksomhedens markedsføringsplan, øger I også sandsynligheden for at blive set af jeres kunder – inden de ser jeres konkurrenter. Tilstedeværelse på sociale medier giver jer videre en unik mulighed for at kommunikere og skabe en givtig dialog med nye og eksisterende kunder. Hos Podi har vi adskillige års erfaring med forskellige former for digital markedsføring. Med viden høstet i den private og offentlige sektor, forskellige brancher og diverse virksomheder, tilbyder vi derfor også at rådgive jeres virksomhed. Vi samarbejder med adskillige specialister i digital markedsføring. Vores ekspertise og knowhow indenfor digital markedsføring stammer fra vores samarbejde med kunder og samarbejdspartnere og uanset om I har brug for hjælp til social media marketing, SEO, hjemmesider eller noget helt fjerde vedrørende digital markedsføring, kan vi, sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, helt sikkert finde den rette løsning for jeres virksomhed.

Vores erfaring har givet os en bred vifte af viden om moderne forbrugeradfærd i en digital kontekst og vi hjælper jer således også med at udvælge og målrette markedsføringen virksomhedens digitale målgruppe. Derved slipper I for at investere unødvendige og omkostningstunge ressourcer i et forløb, der, måske, i bund og grund slet ikke gavner virksomheden. I stedet sørger vi for at levere en gennemarbejdet analyse, hvoraf vi helt tydeligt kan se, hvor, hvem og hvordan jeres digitale markedsføring skal målrettes. Om det skal være social media marketing, SEO, hjemmeside, AdWords eller en kombination af flere af de digitale discipliner.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Når man er på kundebesøg, så klæder man sig efter forholdene. Så på med vest og hjelm, og ud på den store skrotplads 😁
Se hvad der kom ud af et godt besøg hos Uniscrap A/S på deres Facebookside 👍
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Er din hjemmeside
responsiv? 💻

Med et responsivt website får du en hjemmeside,
som passer til alle skærmstørrelser!

Ring og høre mere på tlf.: 22 32 38 37 eller kom forbi til en kop kaffe og lad os tage en snak om netop dine ønsker.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Podi ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?