Ekspert i sociale medier - Aalborg, Århus, Odense og København

Social media platforme som Facebook og Instagram er til stadighed platforme, der især anvendes af de private forbrugere og bloggere til at dele livsbegivenheder, meninger og meget andet.

Fælles for disse er dog, at det er ting, der vedrører brugernes private liv og når man er vant til at agere på en bestemt måde i privat regi, kan det hurtigt blive svært at omstille sig til at skrive i en professionel, sober og målrettet tone på en virksomhedsside på selv samme platform.

Der er rigtig mange meninger om, hvad social media marketing egentlig er og hvordan det skal se ud og spørgsmålene er ligeledes mange.

Disse problematikker opstår, fordi markedsføring via Facebook, Instagram, Youtube m.fl. endnu er en pudsig og relativt ny størrelse at skulle beskæftige sig med for rigtig mange virksomheder.

Når ambitionerne om tilstedeværelse på de sociale medier opstår eller I ønsker at optimere jeres nuværende indsats, kan det derfor også give rigtig god mening at alliere sig med eksperter i netop denne form for markedsføring.

Vores erfaringer siger os nemlig, at social media marketing kræver mindst lige så mange overvejelser som andre markedsføringstiltag – i hvert fald hvis man som virksomhed ønsker at blive taget alvorligt.

En af begrundelserne er, at social media marketing tit og ofte når endnu flere forbrugere på markant kortere tid, hvorfor man nødvendigvis skal være klar og tydelig i sin kommunikation samt bevidst om, hvem man henvender sig til.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Professionelt SoMe bureau i hjertet af Aalborg

Podi er et professionelt SoMe bureau i hjertet af Aalborg. Vi har solid erfaring med at rådgive vores kunder i forhold til markedsføring via sociale medier og har således også specialiseret os i SoMe management. Vi samarbejder med en lang række virksomheder, lige fra mindre lokale butikker til større landsdækkende kæder. Det betyder også, at vi med vores ekspertise og erfaring har et unikt indblik i adskillige brancher og de målgrupper, hver enkelt branche måtte henvende sig til. Denne ekspertise applicerer vi, når I overlader styringen af jeres sociale medier til os, hvor vi med relevante markedsføringsværktøjer på den respektive platform. Hos Podi betragter vi lidt os selv som eksperter i sociale medier og tør derfor også garantere jer tårnhøje ambitioner og et stærkt kvalitetsprodukt, når I vælger os som jeres faste samarbejdspartner, når det gælder markedsføring via sociale medier.

Markedsføringsstrategi

Ethvert samarbejde påbegyndes med, at vi sammen klarlægger jeres ønsker og idéer i forhold til det fremtidige samarbejde. Med udgangspunkt i jeres visioner, udarbejder vi en helt klar markedsføringsstrategi, der har til formål at støtte op om de fastlagte målsætninger. Målsætninger kan eksempelvis være flere følgere på Facebook, at der skal skabes synergi imellem virksomheden og dens ageren på sociale medier, flere kunder i butikken eller noget helt tredje. Vi tilbyder således en fast pakke, der inkluderer tre ugentlige opdateringer med det, af jer, fremsendte billed- og informationsmateriale. Som en del af vores samarbejde, sørger vi naturligvis for at følge op på effekten deraf, hvorledes markedsføringen viser resultater og hvor der med fordel kan optimeres med henblik på at forbedre jeres reach.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?