Ekspert i sociale medier - Aalborg, Århus, Odense og København

Social media platforme som Facebook og Instagram er til stadighed platforme, der især anvendes af de private forbrugere og bloggere til at dele livsbegivenheder, meninger og meget andet.

Fælles for disse er dog, at det er ting, der vedrører brugernes private liv og når man er vant til at agere på en bestemt måde i privat regi, kan det hurtigt blive svært at omstille sig til at skrive i en professionel, sober og målrettet tone på en virksomhedsside på selv samme platform.

Der er rigtig mange meninger om, hvad social media marketing egentlig er og hvordan det skal se ud og spørgsmålene er ligeledes mange.

Disse problematikker opstår, fordi markedsføring via Facebook, Instagram, Youtube m.fl. endnu er en pudsig og relativt ny størrelse at skulle beskæftige sig med for rigtig mange virksomheder.

Når ambitionerne om tilstedeværelse på de sociale medier opstår eller I ønsker at optimere jeres nuværende indsats, kan det derfor også give rigtig god mening at alliere sig med eksperter i netop denne form for markedsføring.

Vores erfaringer siger os nemlig, at social media marketing kræver mindst lige så mange overvejelser som andre markedsføringstiltag – i hvert fald hvis man som virksomhed ønsker at blive taget alvorligt.

En af begrundelserne er, at social media marketing tit og ofte når endnu flere forbrugere på markant kortere tid, hvorfor man nødvendigvis skal være klar og tydelig i sin kommunikation samt bevidst om, hvem man henvender sig til.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Professionelt SoMe bureau i hjertet af Aalborg

Podi er et professionelt SoMe bureau i hjertet af Aalborg. Vi har solid erfaring med at rådgive vores kunder i forhold til markedsføring via sociale medier og har således også specialiseret os i SoMe management. Vi samarbejder med en lang række virksomheder, lige fra mindre lokale butikker til større landsdækkende kæder. Det betyder også, at vi med vores ekspertise og erfaring har et unikt indblik i adskillige brancher og de målgrupper, hver enkelt branche måtte henvende sig til. Denne ekspertise applicerer vi, når I overlader styringen af jeres sociale medier til os, hvor vi med relevante markedsføringsværktøjer på den respektive platform. Hos Podi betragter vi lidt os selv som eksperter i sociale medier og tør derfor også garantere jer tårnhøje ambitioner og et stærkt kvalitetsprodukt, når I vælger os som jeres faste samarbejdspartner, når det gælder markedsføring via sociale medier.

Markedsføringsstrategi

Ethvert samarbejde påbegyndes med, at vi sammen klarlægger jeres ønsker og idéer i forhold til det fremtidige samarbejde. Med udgangspunkt i jeres visioner, udarbejder vi en helt klar markedsføringsstrategi, der har til formål at støtte op om de fastlagte målsætninger. Målsætninger kan eksempelvis være flere følgere på Facebook, at der skal skabes synergi imellem virksomheden og dens ageren på sociale medier, flere kunder i butikken eller noget helt tredje. Vi tilbyder således en fast pakke, der inkluderer tre ugentlige opdateringer med det, af jer, fremsendte billed- og informationsmateriale. Som en del af vores samarbejde, sørger vi naturligvis for at følge op på effekten deraf, hvorledes markedsføringen viser resultater og hvor der med fordel kan optimeres med henblik på at forbedre jeres reach.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?