Få større salg - Aalborg, Århus, Odense og København

Vi optimerer din Facebookside

Vi optimerer din Facebookside, så din tekst kort og præcist præsenterer din virksomhed. Vi tilretter cover- og profilbillede grafisk, så det stemmer overens med din virksomheds profil.

Få en målgruppeanalyse

Vi laver en målgruppeanalyse, der giver indsigt i de brugere, der følger din virksomhed på Facebook. Analysen kan også bruges til andre online markedsføringstiltag.

 

Boostning af opslag

Vi booster opslagene på din Facebookside, så de når flest mulige i din målgruppe. Vi segmenterer mod geografi, alder, køn og interesser m.m..

 

 

Med sporingspixel på din hjemmeside

Danner vi en målgruppe, der er baseret på dem, der besøger din hjemmeside. Derved opnås der en bedre konverteringsprocent.

Få 3 ugentlige opslag

Ønsker I, at vi kører tilbudskampagner, auktioner eller konkurrencer, flere likes eller at folk skal tilmelde sig nyhedsbrev? Med udgangspunkt i Facebookstrategien sikrer vi de rette resultater.

Remarketing giver bedre konvertering

Med en remarketing kampagne når du de personer, der har vist interesse for din hjemmeside/virksomhed.

Når du tidligere brugte de traditionelle medier som aviser, magasiner og TV, vidste du som oftest ikke, hvilken annonceringsform der virkede, og det var næsten umuligt at spore resultaterne. Med FacebookMarkedsføring når du let og effektivt ud til din målgruppe. Samtidig sporer vi nemt resultaterne af dit brugte markedsføringsbudget.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?