Få større salg - Aalborg, Århus, Odense og København

Vi optimerer din Facebookside

Vi optimerer din Facebookside, så din tekst kort og præcist præsenterer din virksomhed. Vi tilretter cover- og profilbillede grafisk, så det stemmer overens med din virksomheds profil.

Få en målgruppeanalyse

Vi laver en målgruppeanalyse, der giver indsigt i de brugere, der følger din virksomhed på Facebook. Analysen kan også bruges til andre online markedsføringstiltag.

 

Boostning af opslag

Vi booster opslagene på din Facebookside, så de når flest mulige i din målgruppe. Vi segmenterer mod geografi, alder, køn og interesser m.m..

 

 

Med sporingspixel på din hjemmeside

Danner vi en målgruppe, der er baseret på dem, der besøger din hjemmeside. Derved opnås der en bedre konverteringsprocent.

Få 3 ugentlige opslag

Ønsker I, at vi kører tilbudskampagner, auktioner eller konkurrencer, flere likes eller at folk skal tilmelde sig nyhedsbrev? Med udgangspunkt i Facebookstrategien sikrer vi de rette resultater.

Remarketing giver bedre konvertering

Med en remarketing kampagne når du de personer, der har vist interesse for din hjemmeside/virksomhed.

Når du tidligere brugte de traditionelle medier som aviser, magasiner og TV, vidste du som oftest ikke, hvilken annonceringsform der virkede, og det var næsten umuligt at spore resultaterne. Med FacebookMarkedsføring når du let og effektivt ud til din målgruppe. Samtidig sporer vi nemt resultaterne af dit brugte markedsføringsbudget.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Facebook
Vil du gerne ringes op?