Få større salg - Aalborg, Århus, Odense og København

Vi optimerer din Facebookside

Vi optimerer din Facebookside, så din tekst kort og præcist præsenterer din virksomhed. Vi tilretter cover- og profilbillede grafisk, så det stemmer overens med din virksomheds profil.

Få en målgruppeanalyse

Vi laver en målgruppeanalyse, der giver indsigt i de brugere, der følger din virksomhed på Facebook. Analysen kan også bruges til andre online markedsføringstiltag.

 

Boostning af opslag

Vi booster opslagene på din Facebookside, så de når flest mulige i din målgruppe. Vi segmenterer mod geografi, alder, køn og interesser m.m..

 

 

Med sporingspixel på din hjemmeside

Danner vi en målgruppe, der er baseret på dem, der besøger din hjemmeside. Derved opnås der en bedre konverteringsprocent.

Få 3 ugentlige opslag

Ønsker I, at vi kører tilbudskampagner, auktioner eller konkurrencer, flere likes eller at folk skal tilmelde sig nyhedsbrev? Med udgangspunkt i Facebookstrategien sikrer vi de rette resultater.

Remarketing giver bedre konvertering

Med en remarketing kampagne når du de personer, der har vist interesse for din hjemmeside/virksomhed.

Når du tidligere brugte de traditionelle medier som aviser, magasiner og TV, vidste du som oftest ikke, hvilken annonceringsform der virkede, og det var næsten umuligt at spore resultaterne. Med FacebookMarkedsføring når du let og effektivt ud til din målgruppe. Samtidig sporer vi nemt resultaterne af dit brugte markedsføringsbudget.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

🔴 MISTER DU KUNDER PÅ FACEBOOK??? 🔴

Ændringer i Facebooks algoritme har betydning for virksomheders brug af Facebook - det har også betydning for jeres virksomhed!

Ændringen er i grove træk, at Facebook i fremtiden favoriserer brugernes venner og familie frem for virksomheder. Dvs. at når der laves et opslag på din virksomheds Facebookside, vil dette i meget lavere grad blive vist for følgere og deres venner.

Du vil derfor opleve, at de opslag man laver, får en lavere rækkevidde..... medmindre man gør følgende:

1. Indholdet i ens opslag skal være mere relevant og spændende, således at ens følgere har lyst til at like, kommentere og dele. Videoer er altid godt!

2. Har mere fokus på annonceringsdelen, som ikke er påvirket af denne ændring.

Ring til os på tlf. 22323837 📞 hvis vi skal kigge jeres Facebookside igennem og komme med forslag til forbedringer 🙂
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?