Facebook app

Facebook app

Det kan ikke komme som nogen synderlig overraskelse for særlig mange, at rigtig mange virksomheder anvender konkurrencer til at skabe opmærksomhed omkring sig selv og deres produkter, både online og offline.

Problemet er dog, at virksomheder oftest publicerer og markedsfører disse konkurrencer som gængse opslag på Facebook, Instagram mv., hvilket gør det ekstremt svært at monitorere oplysninger, der kan gavne den fremtidige markedsføring.

Før konkurrencer blev annonceret via de sociale medier, annoncerede virksomheder dog oftest deres konkurrencer via lokalaviser, hvor deltagerbesvarelserne skulle afleveres i postkasser i lokale supermarkeder, foreninger eller lignende. I dag hedder den lokalavis Facebook og postkassen fungerer som et konkurrencemodul, der placeres i en fane på virksomhedens Facebook.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Dette konkurrencemodul fungerer som en konkurrenceapp, der tillader jer at indsamle lige netop de oplysninger, I gerne vil have fra jeres kunder. Ved at anvende denne app i forbindelse med den næste Facebook konkurrence, I afholder for jeres kunder, har I muligheden for at implementere en formular. Her kan konkurrencedeltagere indtaste deres oplysninger som navn, alder, køn, adresse, e-mailadresse mv. Dette giver jer muligheden for blandt andet at:

  • Finde ud af, hvem jeres kunder er med henblik på at skabe målrettet markedsføring og kommunikation
  • Indhente oplysninger til brug ved udsendelse af eksempelvis nyhedsbreve og særlige kampagner

Ved at anvende denne del af Facebook app’en, får I altså en lang række brugbare informationer. Disse kan anvendes, både i forhold til markedsføring via Facebook men i lige så høj grad til andre dele af den digitale markedsføring – SEO, AdWords mv. Ud over de åbenlyse fordele ved selve konkurrencemodulet, så har Facebook konkurrencer de fordele, at de oftest skaber et buzz omkring både konkurrence og den pågældende virksomhed og den slags word-of-mouth marketing er guld værd for jeres virksomhed. Det sparer jer ofte for en masse ressourcer, tidsmæssige såvel som økonomiske.

Hjælp til implementering af app-modul

Hvis I ikke er helt vante i forhold til Facebook markedsføring, herunder konkurrencemodulet, er I kommet til de helt rette. Hos Podi har vi adskillige års erfaring med Facebook markedsføring og kan således også hjælpe jer med at tilrettelægge jeres næste konkurrence. Afhængig af jeres virksomhed, produkter og kunder, kan vi ligeledes bistå jer i forhold til at udarbejde rammerne for selve konkurrencen.

Som jeres nye Facebook partner, er vi jer behjælpelige med alt, lige fra udarbejdelsen af en ideel markedsføringsplan til eksekveringen deraf. Det betyder, at vi tager os af social media management, ligesom vi naturligvis også står for implementeringen af konkurrence app’en, hvis det ønskes. Jeres eneste opgave i den forbindelse er at fremsende det materiale, der skal anvendes i konkurrencen – og andre opslag til virksomhedens Facebook, herunder billedmateriale og informationer vedrørende konkurrence, events mv.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?