Facebook app

Facebook app

Det kan ikke komme som nogen synderlig overraskelse for særlig mange, at rigtig mange virksomheder anvender konkurrencer til at skabe opmærksomhed omkring sig selv og deres produkter, både online og offline.

Problemet er dog, at virksomheder oftest publicerer og markedsfører disse konkurrencer som gængse opslag på Facebook, Instagram mv., hvilket gør det ekstremt svært at monitorere oplysninger, der kan gavne den fremtidige markedsføring.

Før konkurrencer blev annonceret via de sociale medier, annoncerede virksomheder dog oftest deres konkurrencer via lokalaviser, hvor deltagerbesvarelserne skulle afleveres i postkasser i lokale supermarkeder, foreninger eller lignende. I dag hedder den lokalavis Facebook og postkassen fungerer som et konkurrencemodul, der placeres i en fane på virksomhedens Facebook.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Dette konkurrencemodul fungerer som en konkurrenceapp, der tillader jer at indsamle lige netop de oplysninger, I gerne vil have fra jeres kunder. Ved at anvende denne app i forbindelse med den næste Facebook konkurrence, I afholder for jeres kunder, har I muligheden for at implementere en formular. Her kan konkurrencedeltagere indtaste deres oplysninger som navn, alder, køn, adresse, e-mailadresse mv. Dette giver jer muligheden for blandt andet at:

  • Finde ud af, hvem jeres kunder er med henblik på at skabe målrettet markedsføring og kommunikation
  • Indhente oplysninger til brug ved udsendelse af eksempelvis nyhedsbreve og særlige kampagner

Ved at anvende denne del af Facebook app’en, får I altså en lang række brugbare informationer. Disse kan anvendes, både i forhold til markedsføring via Facebook men i lige så høj grad til andre dele af den digitale markedsføring – SEO, AdWords mv. Ud over de åbenlyse fordele ved selve konkurrencemodulet, så har Facebook konkurrencer de fordele, at de oftest skaber et buzz omkring både konkurrence og den pågældende virksomhed og den slags word-of-mouth marketing er guld værd for jeres virksomhed. Det sparer jer ofte for en masse ressourcer, tidsmæssige såvel som økonomiske.

Hjælp til implementering af app-modul

Hvis I ikke er helt vante i forhold til Facebook markedsføring, herunder konkurrencemodulet, er I kommet til de helt rette. Hos Podi har vi adskillige års erfaring med Facebook markedsføring og kan således også hjælpe jer med at tilrettelægge jeres næste konkurrence. Afhængig af jeres virksomhed, produkter og kunder, kan vi ligeledes bistå jer i forhold til at udarbejde rammerne for selve konkurrencen.

Som jeres nye Facebook partner, er vi jer behjælpelige med alt, lige fra udarbejdelsen af en ideel markedsføringsplan til eksekveringen deraf. Det betyder, at vi tager os af social media management, ligesom vi naturligvis også står for implementeringen af konkurrence app’en, hvis det ønskes. Jeres eneste opgave i den forbindelse er at fremsende det materiale, der skal anvendes i konkurrencen – og andre opslag til virksomhedens Facebook, herunder billedmateriale og informationer vedrørende konkurrence, events mv.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?