Podi - Markedsføring i Øjenhøjde

Er I forvirrede over de forskellige markedsføringsværktøjer, I finder på Facebook? Undrer I jer indimellem over termer som boost og reach og hvordan de egentlig har betydning for jeres indsats på Facebook?

Så kan det være en rigtig god idé at overveje et kompetent marketing bureau, der netop har specialiseret sig i Facebook markedsføring. Hos Podi har vi solid erfaring med Facebook markedsføring fra en lang række brancher og endnu flere forskellige virksomheder.

Hver eneste dag hjælper vi vores kunder med at markedsføre sig via Facebook og om end hver enkelt virksomhed har sine begrundelser for at indgå et samarbejde med os, så sørger vi altid for at levere samme høje kvalitetsniveau, med et produkt, der skal skabe værdi for hver enkelt kunde.

Boost og promovering af opslag

Fuldstændig ligesom med annoncering og like-kampagner på Facebook, er det også muligt at booste opslag på samme måde. Når vi kigger på de organisk genererede views, vises jeres opslag til en relativt lille del af alle de brugere, der i virkeligheden følger virksomhedens side. At I har 1.000 eller 2.000 følgere er altså ikke ensbetydende med, at det er så mange, opslaget rent faktisk når ud til. Efter en opdatering i 2014, blev det nemlig lavet sådan, at interaktion danner grundlaget for, hvor mange brugere I når ud til – altså jeres reach. Når vi så kigger på jeres Facebook reach, kan det være endnu færre, der rent faktisk ser opslaget. Netop derfor kan det være en rigtig god idé at booste enkelte posts med henblik på at øge rækkevidden blandt jeres følgere på Facebook. Det er naturligvis ikke nødvendigt at booste hver eneste post – dette afhænger af en vurdering, der ideelt set skal tage udgangspunkt i en nøje udarbejdet markedsføringsstrategi for jeres kommunikation, både generelt set og i forhold til Facebook. Det kan være, I booster et opslag for en konkurrence, et opslag for et kommende arrangement eller noget helt tredje. Alfa og omega for det er dog, at det at booste et givent opslag skal give mening, for jer, virksomheden og jeres kunder.

Hvorfor skal man booste et opslag?

Først og fremmest viser analyser, at 80 % af en sides online følgere ser et givent opslag inden for de første 2,5 timer – det betyder altså, at den organiske visning er ganske kort. For at forlænge synligheden af en større nyhed som et arrangement, en konkurrence mv., giver det altså rigtig god mening at annoncere nyheden og dermed øge opslagets reach.

Professionelt Facebook bureau

Podi er et professionelt Facebook bureau, der til dagligt holder til i hjertet af den nordjyske hovedstad, Aalborg. Her fra hjælper vi vores kunder med alt, lige fra overall social media management til implementering af netop boost og promovering med henblik på at forbedre deres reach. Vi har erfaring med at vurdere, hvilke opslag – herunder konkurrencer, events og andre vigtige informationer – der med fordel kan investeres ekstra ressourcer i. Det vigtigste for os er nemlig at skabe værdifulde løsninger for jer og at I altid føler, at et samarbejde med os giver hurtigt ROI.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.