Facebook bureau Aalborg

Facebook bureau Aalborg

Markedsføring har ændret sig markant de seneste år. Tidligere var aviser og magasiner den effektive platform, når man skulle markedsføre sig. Offline markedsføring er i dag en dyr og ikke særlig effektiv måde at annoncere på, yderligere er resultaterne ikke målbare.

Med små 70% af alle danskere som aktive på Facebook i alt ca. 3,5 mio. danskere er Facebook stedet hvor din virksomhed kan møde potentielle kunder.

Facebook giver din virksomhed nogle helt unikke muligheder for at markedsføre sig. Tidligere skulle en virksomhed blot fortælle om deres ydelser og produkter samt om dem selv. På Facebook handler det om at skabe en ligeværdig dialog med dine følgere og få dem til at interessere sig for netop din virksomhed. Derfor er indholdet i din kommunikation til følgerne vigtigere end nogensinde før.

Mange virksomheder har oprettet en Facebookside på et tidspunkt, men har ikke en strategi for Facebooksiden og kommunikationen. Ofte er det blot en tilfældig person i virksomheden, der har fået opgaven at lave opslag og kommunikationen, men flere og flere virksomheder har i dag erkendt vigtigheden af at virksomhedens Facebookside i forhold til salg og branding.

Hos Podi gør vi det let for din virksomhed. Vi håndterer din virksomheds Facebookside. Med udgangspunkt i din virksomhed, laver vi en strategi for kommunikationen, konkurrencerne, tilbuddene eller auktionerne, der skal være på din virksomheds Facebookside.

FacebookService og FacebookMarkedsføring er tilpasset langt de fleste virksomheders behov og ønsker til en effektiv og målbar online markedsføring. Der sikrer, at din virksomhed for et godt ROI, når du vælger Podi som din virksomheds foretrukne leverandør.

Vi kombinerer også Facebook med vores online aviser, derved får i det bedste af 2 verdener. Bannerannoncering og nyhedsartikler på online aviserne samt Facebookmarkedsføring.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af Facebookmarkedsføringen.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Når man er på kundebesøg, så klæder man sig efter forholdene. Så på med vest og hjelm, og ud på den store skrotplads 😁
Se hvad der kom ud af et godt besøg hos Uniscrap A/S på deres Facebookside 👍
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Er din hjemmeside
responsiv? 💻

Med et responsivt website får du en hjemmeside,
som passer til alle skærmstørrelser!

Ring og høre mere på tlf.: 22 32 38 37 eller kom forbi til en kop kaffe og lad os tage en snak om netop dine ønsker.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Podi ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?