Facebook bureau Aalborg

Facebook bureau Aalborg

Markedsføring har ændret sig markant de seneste år. Tidligere var aviser og magasiner den effektive platform, når man skulle markedsføre sig. Offline markedsføring er i dag en dyr og ikke særlig effektiv måde at annoncere på, yderligere er resultaterne ikke målbare.

Med små 70% af alle danskere som aktive på Facebook i alt ca. 3,5 mio. danskere er Facebook stedet hvor din virksomhed kan møde potentielle kunder.

Facebook giver din virksomhed nogle helt unikke muligheder for at markedsføre sig. Tidligere skulle en virksomhed blot fortælle om deres ydelser og produkter samt om dem selv. På Facebook handler det om at skabe en ligeværdig dialog med dine følgere og få dem til at interessere sig for netop din virksomhed. Derfor er indholdet i din kommunikation til følgerne vigtigere end nogensinde før.

Mange virksomheder har oprettet en Facebookside på et tidspunkt, men har ikke en strategi for Facebooksiden og kommunikationen. Ofte er det blot en tilfældig person i virksomheden, der har fået opgaven at lave opslag og kommunikationen, men flere og flere virksomheder har i dag erkendt vigtigheden af at virksomhedens Facebookside i forhold til salg og branding.

Hos Podi gør vi det let for din virksomhed. Vi håndterer din virksomheds Facebookside. Med udgangspunkt i din virksomhed, laver vi en strategi for kommunikationen, konkurrencerne, tilbuddene eller auktionerne, der skal være på din virksomheds Facebookside.

FacebookService og FacebookMarkedsføring er tilpasset langt de fleste virksomheders behov og ønsker til en effektiv og målbar online markedsføring. Der sikrer, at din virksomhed for et godt ROI, når du vælger Podi som din virksomheds foretrukne leverandør.

Vi kombinerer også Facebook med vores online aviser, derved får i det bedste af 2 verdener. Bannerannoncering og nyhedsartikler på online aviserne samt Facebookmarkedsføring.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af Facebookmarkedsføringen.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?