Facebook bureau Århus

Facebook bureau Århus

Tiderne skifter og tingene går hurtigere end for kun få år siden. I dag er online markedsføring en nødvendig for enhver succesfuld virksomhed. I dag er offline markedsføring via annoncering i magasiner og på aviser ikke længere en effektiv måde at markedsføre sin virksomhed på.

Med næsten 3,5 mio. danskere alene på Facebook kan vigtigheden af din virksomheds tilstedeværelse på Facebook ikke understreges nok. Uanset om din virksomhed handler B2C eller B2B er fordelene markante.

Din virksomhed nogle helt unikke muligheder for at markedsføre sig på Facebook. For få år siden var det nok for virksomheder blot at fortælle om virksomheden og dens produkter. I dag handler det om at skabe en ligeværdig dialog med din virksomheds følgere på Facebook og levere indhold, der gør at der skabes interesse for dine produkter blandt dine loyale følgere.

Strategi og kommunikation har aldrig været vigtigere for en virksomhed, der ønsker online succes. Hos Podi er vi specialister i Facebook. Ofte ser vi at virksomheder på Facebook er uden en strategi og viden om hvordan man som virksomhed får optimalt udbytte af sin online tilstedeværelse og ikke mindst markedsføringskroner i forhold til salg og branding. Ofte er det blot en tilfældig person i virksomheden, der har fået opgaven at lave opslag og kommunikationen, men flere og flere virksomheder har i dag erkendt vigtigheden af at virksomhedens Facebookside i forhold til salg og branding.

Vi har gjort det let for din virksomhed. Vi administrer og håndterer den daglige kommunikation på din Facebookside ud fra den strategi vi sammen har udarbejdet for netop din virksomhed. Det sikrer de rigtige budskaber i opslagene og at konkurrencerne, tilbuddene eller auktionerne på din virksomheds Facebookside giver det bedst mulige ROI.

FacebookService og FacebookMarkedsføring har vi tilpasset til de fleste virksomheders behov og ønsker. Det er effektiv og målbar online markedsføring, når du vælger Podi som din virksomheds foretrukne leverandør.

Vi kombinerer også Facebook med vores online aviser, derved får i det bedste af 2 verdener. Bannerannoncering og nyhedsartikler på online aviserne samt Facebookmarkedsføring.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af Facebookmarkedsføringen.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Når man er på kundebesøg, så klæder man sig efter forholdene. Så på med vest og hjelm, og ud på den store skrotplads 😁
Se hvad der kom ud af et godt besøg hos Uniscrap A/S på deres Facebookside 👍
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Er din hjemmeside
responsiv? 💻

Med et responsivt website får du en hjemmeside,
som passer til alle skærmstørrelser!

Ring og høre mere på tlf.: 22 32 38 37 eller kom forbi til en kop kaffe og lad os tage en snak om netop dine ønsker.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Podi ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?