Facebook bureau Århus

Facebook bureau Århus

Tiderne skifter og tingene går hurtigere end for kun få år siden. I dag er online markedsføring en nødvendig for enhver succesfuld virksomhed. I dag er offline markedsføring via annoncering i magasiner og på aviser ikke længere en effektiv måde at markedsføre sin virksomhed på.

Med næsten 3,5 mio. danskere alene på Facebook kan vigtigheden af din virksomheds tilstedeværelse på Facebook ikke understreges nok. Uanset om din virksomhed handler B2C eller B2B er fordelene markante.

Din virksomhed nogle helt unikke muligheder for at markedsføre sig på Facebook. For få år siden var det nok for virksomheder blot at fortælle om virksomheden og dens produkter. I dag handler det om at skabe en ligeværdig dialog med din virksomheds følgere på Facebook og levere indhold, der gør at der skabes interesse for dine produkter blandt dine loyale følgere.

Strategi og kommunikation har aldrig været vigtigere for en virksomhed, der ønsker online succes. Hos Podi er vi specialister i Facebook. Ofte ser vi at virksomheder på Facebook er uden en strategi og viden om hvordan man som virksomhed får optimalt udbytte af sin online tilstedeværelse og ikke mindst markedsføringskroner i forhold til salg og branding. Ofte er det blot en tilfældig person i virksomheden, der har fået opgaven at lave opslag og kommunikationen, men flere og flere virksomheder har i dag erkendt vigtigheden af at virksomhedens Facebookside i forhold til salg og branding.

Vi har gjort det let for din virksomhed. Vi administrer og håndterer den daglige kommunikation på din Facebookside ud fra den strategi vi sammen har udarbejdet for netop din virksomhed. Det sikrer de rigtige budskaber i opslagene og at konkurrencerne, tilbuddene eller auktionerne på din virksomheds Facebookside giver det bedst mulige ROI.

FacebookService og FacebookMarkedsføring har vi tilpasset til de fleste virksomheders behov og ønsker. Det er effektiv og målbar online markedsføring, når du vælger Podi som din virksomheds foretrukne leverandør.

Vi kombinerer også Facebook med vores online aviser, derved får i det bedste af 2 verdener. Bannerannoncering og nyhedsartikler på online aviserne samt Facebookmarkedsføring.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af Facebookmarkedsføringen.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?