Facebook bureau Odense

Facebook bureau Odense

Danskerne er på Facebook og andre sociale medier. Tiden er ovre hvor man læste aviser og magasiner. 1,8 mio. kvinder og 1,7 mio. mænd er i Danmark aktive på Facebook, i alt knap 70% af den danske befolkning.

Vil du have succes med din virksomheds markedsføring? Ja så glem alt om den traditionelle offline markedsføring. Online markedsføring og ikke mindst markedsføring på Facebook er vejen til at skabe en succesfyldt virksomhed.

Hos Podi er vi markedsorienteret og bevidste om hvilke faktorer der skaber succes online fra din virksomhed. Tiden hvor avisannoncering var den rigtige løsning er ovre. Kun 6% af al online handel blev genereret via trykte medier som aviser og magasiner samt TV og radioreklamer. I 2020 forventer Google, at 50% af al handel ligger online, derfor er og bliver en god og effektiv online markedsføring afgørende for om din virksomhed får succes eller ej.

De mest succesrige virksomheder har erkendt at vejen til succes markedsføringsmæssigt går via en god og effektiv online strategi. Med ca. 3,5 mio. danskere aktive på Facebook, er Facebookmarkedsføring nøglen til succes. Her findes den billigste form for online markedsføring. Resultaterne er målbare og vi kan løbende tilpasse din markedsføring i forhold til målgrupper og resultater. Derved får du det bedste ROI ud af dit markedsføringsbudget.

Vi skaber en ligeværdig dialog for vores kunder med jeres følgere på Facebook og laver indhold tilsat billeder og video, der får din virksomheds følgere til at interessere sig for din virksomhed og jeres produkter og ydelser. Dialog og kommunikation med dine kunder og potentielle kunder er vigtigere end nogensinde før.

Med FacebookService og FacebookMarkedsføring er det let og billigt for din virksomhed at komme i gang og få skabt målbare resultater. Vi laver arbejdet med din Facebookside for dig og din virksomhed, så du får bedst mulige ROI på dit markedsføringsbudget.

Vi kombinerer også Facebook med vores online aviser, derved får i det bedste af 2 verdener. Bannerannoncering og nyhedsartikler på online aviserne samt Facebookmarkedsføring.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af Facebookmarkedsføringen.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?