Facebook partner

Facebook partner

For rigtig mange virksomheder er markedsføring og kommunikation med nye og eksisterende kunder en stor del af selve forretningen – og med god grund! Det er nemlig jeres mulighed for at fortælle, hvad I sælger, hvem I er og hvorfor forbrugerne skal foretrække jer, frem for jeres konkurrenter.

En af de største platforme for moderne markedsføring er social media marketing – en relativt billig form for markedsføring, der dog i høj grad kræver lige så megen opmærksomhed og mindst lige så mange overvejelser som traditionel markedsføring som trykte annoncer, radiospots og TV-reklamer.

Når vi taler social media marketing, er Facebook markedsføring til stadighed en af de mest anvendte social media platforme, både hos danskerne og på verdensplan. Netop derfor giver det også rigtig god mening at have Facebook med i overvejelserne, hvis I overvejer markedsføring via sociale medier.

Facebook tilbyder en lang række værktøjer, der tillader jer at monitorere besøgende på siden. Disse analyseværktøjer tillader jer at finde ud af, hvem der besøger og føler siden, lige fra køn til alder og geografisk placering. De giver jer ligeledes muligheden for at finde ud af, hvornår folk besøger jeres side samt hvilke opslag der har den allerstørste effekt.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


En professionel samarbejdspartner

Ligesom med alle andre former for markedsføring, kan det dog lynhurtigt blive en jungle at skulle navigere rundt i disse data – og hvordan skal det egentlig lige omsættes til brugbare informationer, der udgør fundamentet for jeres virksomheds markedsføring og kommunikation? Det er lige præcis dét, vi, hos Podi, kan hjælpe jer med at finde ud af. Vi tilbyder vores ekspertise som jeres faste Facebook partner og kan således med stor erfaring og en masse knowhow være jer behjælpelige i forbindelse med SoMe markedsføring.

Ved at vælge os som jeres nye Facebook partner, er I garanteret et samarbejde, hvor der tages højde for alt vedrørende Facebook markedsføring – lige fra fastlæggelse af jeres målsætninger og udarbejdelse af en markedsføringsstrategi til eksekvering og SoMe management. Vi har gode erfaringer fra mange forskellige brancher og virksomheder, lige fra Aalborg til Aarhus, Odense og København. Som jeres nye Facebook partner, sørger vi hos Podi for eksekveringen af den nøje tilrettelagte markedsføringsplan. I skal således blot fremsende billeder og andre informationer, der skal knyttes til de opslag, vi naturligvis sørger for at planlægge og publicere på virksomhedens side.

En af de største fordele ved at alliere sig med et Facebook markedsføringsbureau er, at I slipper for at skulle tænke på vedligeholdelsen af jeres side. I slipper for den dårlige samvittighed, når der ikke er tid til at lægge nye ting op, ligesom I slipper for at skulle bruge en masse tid på at planlægge og publicere nye opslag. Ved at vælge et bureau som Podi, er I videre garanteret fuld valuta for pengene – vi sætter en ære i at imødegå de målsætninger, vi sammen har fastsat, da markedsføringsplanen blev udarbejdet. Ligeledes sætter vi en stor ære i, at de samarbejder, vi indgår med nye og eksisterende kunder skal give ROI. I skal kunne se, hvordan samarbejdet kan betale sig, både i tidsmæssige og økonomiske ressourcer, hvorfor vi altid søger at skabe unikke produkter, der komplementerer jeres virksomhed, som den er nu og skal være i fremtiden.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?