Facebook partner

Facebook partner

For rigtig mange virksomheder er markedsføring og kommunikation med nye og eksisterende kunder en stor del af selve forretningen – og med god grund! Det er nemlig jeres mulighed for at fortælle, hvad I sælger, hvem I er og hvorfor forbrugerne skal foretrække jer, frem for jeres konkurrenter.

En af de største platforme for moderne markedsføring er social media marketing – en relativt billig form for markedsføring, der dog i høj grad kræver lige så megen opmærksomhed og mindst lige så mange overvejelser som traditionel markedsføring som trykte annoncer, radiospots og TV-reklamer.

Når vi taler social media marketing, er Facebook markedsføring til stadighed en af de mest anvendte social media platforme, både hos danskerne og på verdensplan. Netop derfor giver det også rigtig god mening at have Facebook med i overvejelserne, hvis I overvejer markedsføring via sociale medier.

Facebook tilbyder en lang række værktøjer, der tillader jer at monitorere besøgende på siden. Disse analyseværktøjer tillader jer at finde ud af, hvem der besøger og føler siden, lige fra køn til alder og geografisk placering. De giver jer ligeledes muligheden for at finde ud af, hvornår folk besøger jeres side samt hvilke opslag der har den allerstørste effekt.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


En professionel samarbejdspartner

Ligesom med alle andre former for markedsføring, kan det dog lynhurtigt blive en jungle at skulle navigere rundt i disse data – og hvordan skal det egentlig lige omsættes til brugbare informationer, der udgør fundamentet for jeres virksomheds markedsføring og kommunikation? Det er lige præcis dét, vi, hos Podi, kan hjælpe jer med at finde ud af. Vi tilbyder vores ekspertise som jeres faste Facebook partner og kan således med stor erfaring og en masse knowhow være jer behjælpelige i forbindelse med SoMe markedsføring.

Ved at vælge os som jeres nye Facebook partner, er I garanteret et samarbejde, hvor der tages højde for alt vedrørende Facebook markedsføring – lige fra fastlæggelse af jeres målsætninger og udarbejdelse af en markedsføringsstrategi til eksekvering og SoMe management. Vi har gode erfaringer fra mange forskellige brancher og virksomheder, lige fra Aalborg til Aarhus, Odense og København. Som jeres nye Facebook partner, sørger vi hos Podi for eksekveringen af den nøje tilrettelagte markedsføringsplan. I skal således blot fremsende billeder og andre informationer, der skal knyttes til de opslag, vi naturligvis sørger for at planlægge og publicere på virksomhedens side.

En af de største fordele ved at alliere sig med et Facebook markedsføringsbureau er, at I slipper for at skulle tænke på vedligeholdelsen af jeres side. I slipper for den dårlige samvittighed, når der ikke er tid til at lægge nye ting op, ligesom I slipper for at skulle bruge en masse tid på at planlægge og publicere nye opslag. Ved at vælge et bureau som Podi, er I videre garanteret fuld valuta for pengene – vi sætter en ære i at imødegå de målsætninger, vi sammen har fastsat, da markedsføringsplanen blev udarbejdet. Ligeledes sætter vi en stor ære i, at de samarbejder, vi indgår med nye og eksisterende kunder skal give ROI. I skal kunne se, hvordan samarbejdet kan betale sig, både i tidsmæssige og økonomiske ressourcer, hvorfor vi altid søger at skabe unikke produkter, der komplementerer jeres virksomhed, som den er nu og skal være i fremtiden.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?