Facebook reach - Aalborg, Århus, Odense og København

Facebook reach

Når vi taler Facebook markedsføring, er der især to termer, man som virksomhed bør gøre sig bekendt med; impressions og reach. Impressions er det antal brugere, der rent faktisk ser et givent opslag, hvorimod reach angiver det antal brugere, der har modtaget selv samme opslag.

Disse termer er særligt blevet vigtige, efter Facebook tilbage i 2014 implementerede nogle ændringer i forhold til deres News Feed Algoritme. Ændringerne betød, at brugerne ikke længere ser alle opslag fra de virksomheder, organisationer og foreninger, de følger.

Det vil sige, at bare fordi jeres virksomhed har 1.000 eller 2.000 følgere, så er det altså ikke en givet forudsætning, at jeres opslag når de 1.000 eller 2.000 følgere og endnu færre læser rent faktisk opslaget.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Organisk reach

Organisk reach refererer til, hvor mange et givent opslag gratis kan nå på Facebook og er således den rækkevidde, opslaget har, uden I bruger så meget som en krone på at promovere det. Organisk reach er dog blevet en noget mere kompleks størrelse, efter Facebook ændrede reglerne i forhold til denne ovenfor nævnte News Feed Algoritme. Det er eksempelvis sådan, at jeres Facebook reach afhænger af, hvor meget jeres følgere og andre brugere interagerer med de opslag, I slår op på siden. Jeres reach har således heller ikke nødvendigvis noget at gøre med, hvor mange følgere, I har, hvis disse ikke også interagerer på siden.

Reach med boost og promovering

Ligesom man som virksomhed kan vælge at satse på den organiske reach for et givent opslag på Facebook, er det naturligvis også muligt at promovere eller booste et opslag. Ved at booste eller promovere et opslag, vil I som virksomhed med et givent opslag nå ud til endnu flere brugere. Boost og promovering tjener i bund og grund fuldstændig samme formål; nemlig at øge reachen for et givent opslag og kan med fordel anvendes, hvis I ønsker at skabe fokus omkring et event, en konkurrence eller bare jeres virksomhed.

Et professionelt SoMe bureau

Hos Podi har vi stor erfaring med de værktøjer, der knytter sig til Facebook markedsføring. Vi kan således også rådgive jeres virksomhed i forhold til, hvornår et specifikt opslag bør boostes eller promoveres med henblik på at øge jeres Facebook reach – og hvordan man bruger det ene og det andet. Vi hjælper jer med at forstå de forskellige værktøjer og hvordan de kan gavne jeres position på Facebook, både i forhold til jeres kunder, men i høj grad også i forhold til jeres konkurrenter.

Som jeres faste Facebook partner, hjælper vi jer med at udarbejde en markedsføringsstrategi, der passer til jer, virksomheden og jeres kunder. Vi sørger for at skabe en rød tråd imellem jeres eksisterende udtryk, det visuelle såvel som det kommunikative med henblik på at skabe målrettet og effektiv markedsføring. Sammen sørger vi for at fastlægge de målsætninger, der skal danne grundlaget for ethvert post, der publiceres på virksomhedens Facebook. Ligeledes tilbyder vi at stå for management af den pågældende side, ligesom det naturligvis er muligt at kombinere en Facebook aftale med andre former for SoMe management.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

 

 

Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?