Podi - Markedsføring i Øjenhøjde

På trods af at mange af de nyere sociale medier som Instagram, Twitter og sågar det danske Snapchat i høj grad har vundet ind, når vi taler om social media marketing, er Facebook endnu danskernes foretrukne.

Mere end 3,5 millioner danskere er månedligt aktive på Facebook, hvoraf 3 millioner er dagligt aktive – altså mere end halvdelen af alle danskere.

Herfra følger de alle, lige fra venner og familie til virksomheder, der har relevans for dem. I har altså mere end 3 millioner rigtig gode grunde til at markedsføre jer via Facebook, af den simple årsag, at det er her, jeres kunder med al sandsynlighed befinder sig.

Når I vælger at implementere Facebook annoncering som en fast del af virksomhedens markedsføring, vælger I samtidig også en relativt billig markedsføringsmetode.

Med mindre der skal laves særlige eventannoncer eller lignende, vil I nemlig ikke have udgifter til tryk eller udarbejdelse af diverse grafiske materialer.

Derudover er det sådan med Facebook annoncering, at når jeres følgere interagerer med jer – ja, så bliver I pludselig også synlige for deres netværk i News Feed Algoritmen. I kan altså med en solid indsats på Facebook nå rigtig mange mennesker, selvom I kun investerer ganske små beløb deri.

En relativt ny måde at markedsføre sig på

At markedsføre sig på Facebook er fortsat en udefineret størrelse, og hvor der findes et hav af bøger, der fortæller om de teoretiske rammer for god markedsføring – trykte annoncer og TV-reklamer – er markedsføring via Facebook og andre sociale medier til stadighed et uopdaget felt. Her vinder erfaring og knowhow over teoretisk viden. Det handler således tit og ofte om de erfaringer, marketing- og kommunikationsfolk gør sig, når de, hands-on, beskæftiger sig med markedsføring via de sociale medier. Af den helt simple årsag er det også en god idé at alliere sig med et erfarent Facebook markedsføringsbureau, der forstår at kombinere deres knowhow med jeres visioner. Det skal være et bureau, der formår at tage jeres virksomhed, det visuelle såvel som det kommunikative udtryk og omsætte det til god og ikke mindst resultatskabende markedsføring via Facebook.

Podi – et professionelt Facebook bureau

Vi forstår naturligvis godt, hvis I foretrækker selv at styre virksomhedens Facebook! Men hvorfor dog bruge en masse tid og ressourcer på at lære termer som boost, reach og algoritme, når I kan alliere jer med et kompetent bureau, der allerede har specialiseret sig i Facebook annoncering? Hos Podi har vi flere års erfaring med Facebook annoncering og har således også samarbejdet med en lang række virksomheder fra forskellige brancher. Vi holder til i den nordjyske hovedstad, Aalborg, men samarbejder med kunder fra hele Danmark. Derfor kender vi også jeres kunder, hvad enten I bor i Aalborg, Odense, Aarhus eller København og uanset om I er en mindre lokal tøjbutik eller en landsdækkende elektronikkæde.

Vi har forstand på den værktøjskasse, der udgør Facebook annoncering og ved også, hvornår det er en god idé at promovere opslag igennem boosting. Gennem vores knowhow kan vi endvidere se på Facebooks analyseværktøjer, hvor langt og hvem jeres opslag når med henblik på at forbedre jeres reach. Med Podi som jeres faste Facebook partner, får I derfor en erfaren samarbejdspartner, der har høje ambitioner på jeres vegne og som forstår at målrette annoncer til de relevante målgrupper. Som jeres samarbejdspartner, sørger vi ganske enkelt for at skabe vigtig værdi for jeres virksomhed igennem social media management.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.