FacebookService – Aalborg, Århus, Odense og København

Facebook er et fantastisk kommunikationsværktøj for din virksomhed. Bruger du dit firmas Facebookside aktivt og strategisk korrekt, får du stor brandingværdi og øget konvertering. Med Facebook Service får du følgende fordele:

Du har ingen binding med Podi

Dog er de tre første måneder i samarbejdet obligatorisk. Herefter kan samarbejdet opsiges løbende.

Du får en Facebookstrategi med Podi

Vi udarbejder i samarbejde med dig en Facebookstrategi, der sikrer dig bedst muligt ROI.

Du får grafisk optimering af din Facebookside

Du får din Facebookside optimeret visuelt ved opstarten af samarbejdet.

 

Du får udarbejdet en målgruppe

Målgruppen udarbejdes i henhold til din Facebookstrategi og danner grundlag for din fremtidige succes på Facebook.

Du får 3 ugentlige opdateringer

Vi laver 3 ugentlige opdateringer på din Facebookside, der er målrettet mod din målgruppe.

Du får konkurrencer, tilbud og auktioner

Du får mulighed for afholdelse af konkkurencer inden for Facebooks retningslinjer. Desuden laver vi også tilbud og auktionerpå din Facebookside.

Du får opslag på onlineavisernes Facebooksider

Du får enkelte opslag på vores onlineavisers Facebooksider, der giver mulighed for at nå flere fra din målgruppe.

Du får månedlig Facebookstatistik

Derved kan du se hvilke opslag, konkurrencer, tilbud, auktioner, der virker bedst og sammen tilrettelægger vi din fremtidige kampagner.

Du får reklamebanner på onlineaviserne

Med reklamebanner på dit Vendsyssel.dk og/eller ditaalborg.com får du ekstra synlighed. Desuden kan du få pressemeddelelser på NordjyskErhverv.dk.

Du leverer selvfølgelig input til tekst og billeder til 3 ugentlige opdateringer. Du bør invitere alle relevante Facebookvenner til jeres firma-Facebookside. Du bør ligeledes skabe synlighed til Facebooksiden fra jeres hjemmeside.

995 kr. pr. måned – der betales forud for 3 måneder ved opstart. Herefter betales der månedsvis. Yderligere skal der minimum bruges 500 kr. pr. måned på at booste opdateringer samt skaffe flere likes til dit firmas Facebookside. Facebookboost afregnes direkte til Facebook.

 

Sådan hjælper vi din virksomhed med FacebookService

 

facebookmarkedsføringPå din facebooksside laver vi dine tilbud, auktioner og konkurrencer til den rigtige målgruppe i forhold til geografi, alder, køn, interesser m.m.

facebookmarkedsføringVi booster dine opslag, der ses af din målgruppe, når de læser opslagene fra deres venner og familie.

facebookmarkedsføringVi hjælper dig med at få mest muligt ud af dit markedsføringsbudget på Facebook – resultaterne taler for sig selv.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?