FacebookService – Aalborg, Århus, Odense og København

Facebook er et fantastisk kommunikationsværktøj for din virksomhed. Bruger du dit firmas Facebookside aktivt og strategisk korrekt, får du stor brandingværdi og øget konvertering. Med Facebook Service får du følgende fordele:

Du har ingen binding med Podi

Dog er de tre første måneder i samarbejdet obligatorisk. Herefter kan samarbejdet opsiges løbende.

Du får en Facebookstrategi med Podi

Vi udarbejder i samarbejde med dig en Facebookstrategi, der sikrer dig bedst muligt ROI.

Du får grafisk optimering af din Facebookside

Du får din Facebookside optimeret visuelt ved opstarten af samarbejdet.

 

Du får udarbejdet en målgruppe

Målgruppen udarbejdes i henhold til din Facebookstrategi og danner grundlag for din fremtidige succes på Facebook.

Du får 3 ugentlige opdateringer

Vi laver 3 ugentlige opdateringer på din Facebookside, der er målrettet mod din målgruppe.

Du får konkurrencer, tilbud og auktioner

Du får mulighed for afholdelse af konkkurencer inden for Facebooks retningslinjer. Desuden laver vi også tilbud og auktionerpå din Facebookside.

Du får opslag på onlineavisernes Facebooksider

Du får enkelte opslag på vores onlineavisers Facebooksider, der giver mulighed for at nå flere fra din målgruppe.

Du får månedlig Facebookstatistik

Derved kan du se hvilke opslag, konkurrencer, tilbud, auktioner, der virker bedst og sammen tilrettelægger vi din fremtidige kampagner.

Du får reklamebanner på onlineaviserne

Med reklamebanner på dit Vendsyssel.dk og/eller ditaalborg.com får du ekstra synlighed. Desuden kan du få pressemeddelelser på NordjyskErhverv.dk.

Du leverer selvfølgelig input til tekst og billeder til 3 ugentlige opdateringer. Du bør invitere alle relevante Facebookvenner til jeres firma-Facebookside. Du bør ligeledes skabe synlighed til Facebooksiden fra jeres hjemmeside.

995 kr. pr. måned – der betales forud for 3 måneder ved opstart. Herefter betales der månedsvis. Yderligere skal der minimum bruges 500 kr. pr. måned på at booste opdateringer samt skaffe flere likes til dit firmas Facebookside. Facebookboost afregnes direkte til Facebook.

 

Sådan hjælper vi din virksomhed med FacebookService

 

facebookmarkedsføringPå din facebooksside laver vi dine tilbud, auktioner og konkurrencer til den rigtige målgruppe i forhold til geografi, alder, køn, interesser m.m.

facebookmarkedsføringVi booster dine opslag, der ses af din målgruppe, når de læser opslagene fra deres venner og familie.

facebookmarkedsføringVi hjælper dig med at få mest muligt ud af dit markedsføringsbudget på Facebook – resultaterne taler for sig selv.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

🔴 MISTER DU KUNDER PÅ FACEBOOK??? 🔴

Ændringer i Facebooks algoritme har betydning for virksomheders brug af Facebook - det har også betydning for jeres virksomhed!

Ændringen er i grove træk, at Facebook i fremtiden favoriserer brugernes venner og familie frem for virksomheder. Dvs. at når der laves et opslag på din virksomheds Facebookside, vil dette i meget lavere grad blive vist for følgere og deres venner.

Du vil derfor opleve, at de opslag man laver, får en lavere rækkevidde..... medmindre man gør følgende:

1. Indholdet i ens opslag skal være mere relevant og spændende, således at ens følgere har lyst til at like, kommentere og dele. Videoer er altid godt!

2. Har mere fokus på annonceringsdelen, som ikke er påvirket af denne ændring.

Ring til os på tlf. 22323837 📞 hvis vi skal kigge jeres Facebookside igennem og komme med forslag til forbedringer 🙂
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?