Podi - Markedsføring i Øjenhøjde

3.476.000 danskere bruger hver måned Facebook – 62% er dagligt på Facebook, altså over 2.155.000 hver dag, der går på opdagelse og linker op til netop det, der har deres interesse.

Med FacebookService og FacebookMarkedsføring hjælper Podi.dk dig og din virksomhed med at skabe forbindelse til jeres målgrupper og fortælle jeres historie ud fra den lagte Facebookstrategi, der er tilpasset netop jeres virksomhed.

En velovervejet Facebookstrategi i samarbejde med Podi.dk vil sikre din virksomhed de bedste resultater.

Gør dit brand mere kendt og få succes

Hos Podi.dk starter vi med at sikre at din Facebookside er oprettet korrekt, at coverbilledet samt profilbilledet afspejler din virksomheds image.

Når basis er på plads og med udgangspunkt i Facebookstrategien laver vi i samarbejde med dig og din virksomhed indhold i opslagene, der ”fanger” læserne.

Billederne og gerne videoer skal afspejle din virksomheds brand således at folk i målgruppen får lyst til at se flere billeder, se en video mere eller læse mere.

Det vil sige indholdet skal være af sådan en grad, at læserne får lyst til at vide mere om din virksomhed.

Facebook stiller en række måleværktøjer til rådighed. Disse giver mulighed for, at forstå dem, der interagerer med din virksomhed samt ikke mindst at forstå hvordan de reagerer på dine annoncer og opslag. Derved kan vi løbende optimere dine annoncer og opslag, derved opnår din virksomhed den størst mulige effektivitet i brugen af virksomhedens markedsføringsbudget.

✓ Præsenter dit brand for din målgruppe

Og lær målgruppen om foredelene ved dit brand. Med større kendsskabsgrad øger din virksomhed salget.

✓ Brug gode billeder og videoer

Og fang lettere din målgruppes interesse, når du fortæller historien om din virksomhed.

✓ Vær “Top of Mind” når din målgruppe skal købe

Skal din målgruppe købe nyt, så vær den virksomhed som de først tænker på.