Gør dit brand mere kendt - Aalborg, Århus, Odense og København

Præsenter dit brand for din målgruppe

Og lær målgruppen om foredelene ved dit brand. Med større kendsskabsgrad øger din virksomhed salget.

Brug gode billeder og videoer

Og fang lettere din målgruppes interesse, når du fortæller historien om din virksomhed.

Vær “Top of Mind” når din målgruppe skal købe

Skal din målgruppe købe nyt, så vær den virksomhed som de først tænker på.

3.476.000 danskere bruger hver måned Facebook – 62% er dagligt på Facebook, altså over 2.155.000 hver dag, der går på opdagelse og linker op til netop det, der har deres interesse.

Med FacebookService og FacebookMarkedsføring hjælper Podi.dk dig og din virksomhed med at skabe forbindelse til jeres målgrupper og fortælle jeres historie ud fra den lagte Facebookstrategi, der er tilpasset netop jeres virksomhed.

En velovervejet Facebookstrategi i samarbejde med Podi.dk vil sikre din virksomhed de bedste resultater.

Gør dit brand mere kendt og få succes

Hos Podi.dk starter vi med at sikre at din Facebookside er oprettet korrekt, at coverbilledet samt profilbilledet afspejler din virksomheds image.

Når basis er på plads og med udgangspunkt i Facebookstrategien laver vi i samarbejde med dig og din virksomhed indhold i opslagene, der ”fanger” læserne.

Billederne og gerne videoer skal afspejle din virksomheds brand således at folk i målgruppen får lyst til at se flere billeder, se en video mere eller læse mere.

Det vil sige indholdet skal være af sådan en grad, at læserne får lyst til at vide mere om din virksomhed.

Facebook stiller en række måleværktøjer til rådighed. Disse giver mulighed for, at forstå dem, der interagerer med din virksomhed samt ikke mindst at forstå hvordan de reagerer på dine annoncer og opslag. Derved kan vi løbende optimere dine annoncer og opslag, derved opnår din virksomhed den størst mulige effektivitet i brugen af virksomhedens markedsføringsbudget.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?