Gør dit brand mere kendt - Aalborg, Århus, Odense og København

Præsenter dit brand for din målgruppe

Og lær målgruppen om foredelene ved dit brand. Med større kendsskabsgrad øger din virksomhed salget.

Brug gode billeder og videoer

Og fang lettere din målgruppes interesse, når du fortæller historien om din virksomhed.

Vær “Top of Mind” når din målgruppe skal købe

Skal din målgruppe købe nyt, så vær den virksomhed som de først tænker på.

3.476.000 danskere bruger hver måned Facebook – 62% er dagligt på Facebook, altså over 2.155.000 hver dag, der går på opdagelse og linker op til netop det, der har deres interesse.

Med FacebookService og FacebookMarkedsføring hjælper Podi.dk dig og din virksomhed med at skabe forbindelse til jeres målgrupper og fortælle jeres historie ud fra den lagte Facebookstrategi, der er tilpasset netop jeres virksomhed.

En velovervejet Facebookstrategi i samarbejde med Podi.dk vil sikre din virksomhed de bedste resultater.

Gør dit brand mere kendt og få succes

Hos Podi.dk starter vi med at sikre at din Facebookside er oprettet korrekt, at coverbilledet samt profilbilledet afspejler din virksomheds image.

Når basis er på plads og med udgangspunkt i Facebookstrategien laver vi i samarbejde med dig og din virksomhed indhold i opslagene, der ”fanger” læserne.

Billederne og gerne videoer skal afspejle din virksomheds brand således at folk i målgruppen får lyst til at se flere billeder, se en video mere eller læse mere.

Det vil sige indholdet skal være af sådan en grad, at læserne får lyst til at vide mere om din virksomhed.

Facebook stiller en række måleværktøjer til rådighed. Disse giver mulighed for, at forstå dem, der interagerer med din virksomhed samt ikke mindst at forstå hvordan de reagerer på dine annoncer og opslag. Derved kan vi løbende optimere dine annoncer og opslag, derved opnår din virksomhed den størst mulige effektivitet i brugen af virksomhedens markedsføringsbudget.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

🔴 MISTER DU KUNDER PÅ FACEBOOK??? 🔴

Ændringer i Facebooks algoritme har betydning for virksomheders brug af Facebook - det har også betydning for jeres virksomhed!

Ændringen er i grove træk, at Facebook i fremtiden favoriserer brugernes venner og familie frem for virksomheder. Dvs. at når der laves et opslag på din virksomheds Facebookside, vil dette i meget lavere grad blive vist for følgere og deres venner.

Du vil derfor opleve, at de opslag man laver, får en lavere rækkevidde..... medmindre man gør følgende:

1. Indholdet i ens opslag skal være mere relevant og spændende, således at ens følgere har lyst til at like, kommentere og dele. Videoer er altid godt!

2. Har mere fokus på annonceringsdelen, som ikke er påvirket af denne ændring.

Ring til os på tlf. 22323837 📞 hvis vi skal kigge jeres Facebookside igennem og komme med forslag til forbedringer 🙂
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?