Grafisk bureau Aalborg

Grafisk bureau Aalborg

Grafisk design er ikke kun en kreativ tanke i Photoshop, InDesign eller illustrator. Det gælder om et godt øje for farvesammensætning og et bibliotek fyldt med skrifttyper samt flow for den røde tråd. Podi er beliggende i Aalborg, her er der plads til den kreative tanke.

Podi hjælper virksomheder i Aalborg med at få det helt rigtige grafiske udtryk både offline og online. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed og skaber den visuelle identitet som passer til jeres virksomhed.

Vi er nysgerrige, Vi elsker at bliver udfordret på strategi, ideer og design som vi løfter ud i virkelighedens verden og er din sparringspartner i denne proces. Hos Podi har vi stor erfaring i grafisk design og tilbyder kreative løsninger af høj kvalitet til virksomheder. Leveringen er hurtig og rettidig. Vi er først tilfreds, når du er tilfreds.

Uanset om du skal have lavet visitkort, en flyer, en avisannonce eller en helt ny grafisk linje for både jeres offline og online del får du den samme gode oplevelse.

Hos Podi.dk er vi markedsorienteret tager vi højde for dit unikke produkt, dit marked og målgruppe. Vi er alle unikke, og det skal dit brand også være.

Annoncer

Bannere

Brevpapir mv.

Brochurer

Design af skilte til virksomheder

Foldere

Flyers

Logoer

Menukort til restaurationsbranchen

Plakater og roll ups

Visitkort

Webdesign

Pris: 595,-/time

Klippekort á 10 timer: Kan bruges til alle former for grafisk design og illustration: Pris 4950,-

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?