Grafisk bureau Aarhus

Grafisk bureau Århus

Grafisk design er et spørgsmål om at have et godt øje for farvesammensætning, en bred vifte af skrifttyper samt skabe den rigtige visuelle sammenhæng. Vores kreativitet er ikke kun en tanke i illustrator, InDesign og Photoshop. I dagligdagen bliver vi også inspireret af vores beliggenhed i centrum af Aalborg i en af de ældste bygninger.

Ønsker du at få det helt rigtige grafiske udtryk både online og offline, er Podi det rigtig valg. Vi skaber jeres grafiske identitet som er tilpasset jeres virksomhed.

Vi er vilde med udfordringer og meget nysgerrige. Med Podi som sparringspartner på strategi, ideer og design skaber vi din virksomheds visuelle identitet.

Vores kreative løsninger er af høj kvalitet grundet at vi har stor erfaring i grafisk design. Vi leverer hurtigt og til aftalte tid. Når du er tilfreds er vi først tilfredse.

Hos Podi laver vi alt fra ide til klar til færdigt produkt. Uanset om din virksomhed skal have visitkort, en designlinje eller blot have lavet en avisannonce leverer samme gode oplevelse.

Vi ved, at resultater er vigtige, derfor tager vi udgangspunkt i dit unikke produkt, markedsforhold og målgruppe, når vi skaber den rigtige identitet for din virksomhed.

·         Annoncer

·         Bannere

·         Brevpapir mv.

·         Brochurer

·         Design af skilte til virksomheder

·         Foldere

·         Flyers

·         Logoer

·         Menukort til restaurationsbranchen

·         Plakater og roll ups

·         Visitkort

·         Webdesign

Pris: 595,-/time

Klippekort á 10 timer: Kan bruges til alle former for grafisk design og illustration: Pris 4950,-

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?