Grafisk bureau Odense

Grafisk bureau Odense

Vi er først tilfreds, når du er tilfreds – uanset om du har bedt os om at lave et visitkort design eller en hel grafisk design linje for din virksomhed stiller vi store krav til kvaliteten af vores arbejde hos Podi.

Første håndsindtrykket er super vigtig for din virksomhed i forhold til hvordan dine potentielle kunder opfatter din virksomhed. Vigtigheden af et flot design på hjemmesiden over til det salgsmateriale dine sælgere deler ud på kundemøderne til når, der hurtigt afleveres et visitkort til et netværksmøde kan ikke understreges nok.

Du bliver som person og virksomhed lynhurtig bedømt om virksomheden er troværdig, dygtig og ser ud til at have kompetencerne til at løse den opgave som den potentielle kunde ønsker løst.

Hos Podi er den kreative ide mere end blot illustrator, Publisher eller Photoshop. Vi er nysgerrige og elsker udfordringer, der skaber resultater for kundernes virksomheder.

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og dine produkter eller ydelser og skaber den visuelle identitet, der passer til din virksomhed og jeres strategi.

Vi er svære at stille tilfredse, derfor stiller vi store krav til os selv i forhold til kreativitet og ikke mindst kvalitet. Vi er markedsorienteret og vægter derfor effekt og udbytte for vores kunder højt i forhold til det arbejde vi leverer.

Vi laver en bred vifte af grafiske produkter som:

·        Annoncer

·         Bannere

·         Brevpapir mv.

·         Brochurer

·         Design af skilte til virksomheder

·         Foldere

·         Flyers

·         Logoer

·         Menukort til restaurationsbranchen

·         Plakater og roll ups

·         Visitkort

·         Webdesign

Pris: 595,-/time

Klippekort á 10 timer: Kan bruges til alle former for grafisk design og illustration: Pris 4950,-

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?