Podi grafisk bureau

Podi er et grafisk bureau som klarer alt lige fra visitkort til helt ny design linie. Grafisk design er ikke kun en kreativ tanke i Photoshop, InDesign eller illustrator. Det gælder om et godt øje for farvesammensætning og et bibliotek fyldt med skrifttyper samt flow for den røde tråd. Her er der plads til den kreative tanke.

Podi hjælper virksomheder over hele landet med at få det helt rigtige grafiske udtryk både offline og online. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed og skaber den visuelle identitet som passer til jeres virksomhed.

Vi er nysgerrige, Vi elsker at bliver udfordret på strategi, ideer og design som vi løfter ud i virkelighedens verden og er din sparringspartner i denne proces. Hos Podi har vi stor erfaring i grafisk design og tilbyder kreative løsninger af høj kvalitet til virksomheder. Leveringen er hurtig og rettidig. Vi er først tilfreds, når du er tilfreds.

Uanset om du skal have lavet visitkort, en flyer, en avisannonce eller en helt ny grafisk linje for både jeres offline og online del får du den samme gode oplevelse.

Lokalt grafisk bureau

Hos Podi.dk er vi markedsorienteret tager vi højde for dit unikke produkt, dit marked og målgruppe. Vi er alle unikke, og det skal dit brand også være.

✓ Annoncer

✓ Bannere

✓ Brevpapir mv.

✓ Brochurer

✓ Design af skilte til virksomheder

✓ Foldere

✓ Flyers

✓ Logoer

✓ Menukort til restaurationsbranchen

✓ Plakater og roll ups

✓ Visitkort

✓ Webdesign