Podi - Markedsføring i Øjenhøjde

I dag er det de fleste, der kan lave en statusopdatering fra deres private Facebook og det er de færreste, der ikke gør det jævnligt.

De fleste virksomheder ved også godt, hvordan de skal lave en statusopdatering vedr. et arrangement, et tilbud eller noget helt tredje, der henvender sig til deres kunder.

Men det bliver straks en anden sag, når nogle af Facebooks mange værktøjer skal bruges med henblik på målrettet og professionel markedsføring!

Vidste I for eksempel, at man kan booste sine opslag for relativt beskedne beløb og at man i den forbindelse kan målrette sin markedsføring til udvalgte målgrupper?

Her kan I blandt andet fastsætte jeres målgruppe ud fra geografi, alder og køn for derved at nå de helt rigtige kundeemner for de ressourcer, der investeres i markedsføringen.

Men hvordan finder I egentlig ud af, hvem jeres målgruppe er?

Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos Podi har vi erfaring med social media management og ved, hvilke værktøjer man ideelt set kan og bør anvende, når der skal udarbejdes en fokuseret markedsføringsplan til jeres færden på de sociale medier – uanset om I anvender Facebook, Instagram eller en kombination af flere forskellige medier. Vi har stor erfaring fra en lang række andre kunder, der indbefatter diskoteker, ejendomsmæglere og elektronikforhandlere fra hele landet.

Vi ved, at formålet med at fokusere sin markedsføring omkring sociale medier, herunder Facebook og Instagram er en måde at skabe dialog med forbrugerne og med udgangspunkt i jeres visioner, samarbejder vi allerede fra starten om at udarbejde den mest optimale strategi. En sådan tager naturligvis udgangspunkt i, om I ønsker flere views og følgere på siden, om det skal resultere i flere besøgende i jeres butik eller om det er noget helt tredje, I drømmer om. Én ting er dog helt sikkert – markedsføring via sociale medier er en af de billigste former for markedsføring, der findes på det digitale landkort og vi garanterer, at I lynhurtigt vil opleve ROI.

Word of mouth-marketing

Når vi taler markedsføring via Facebook, Instagram, Youtube eller en af de mange andre kanaler, der findes i denne forbindelse, er det næsten umuligt at komme udenom ordet ”word of mouth-marketing”. Denne type markedsføring er tit og ofte det, der foregår, når en virksomhed som jeres vælger at markedsføre sig via Facebook. Word of mouth er tit og ofte det, der ligger til grund for de organiske visninger på en professionel Facebookside og det er her, I tit og ofte vil være afhængige af jeres eksisterende netværk. Det være sig i form af venner, familie og sidens følgere. Hos Podi har vi gode erfaringer med at kombinere boosting med word of mouth for derved at nå flest mulige indenfor jeres specifikke målgruppe.

Professionelt SoMe-bureau

Podi er et professionelt bureau, der har hentet sine erfaringer i et tæt samarbejde med tidligere kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder social media management, hvor I blot overlader styringen af virksomhedens Facebook, Instagram m.m. til os. Så sørger vi for, med udgangspunkt i den udarbejdede strategi, at indfri jeres målsætninger, uanset hvad disse måtte være. Vi tilbyder således tilpassede og ikke mindst fleksible aftaler, der altid tager udgangspunkt i jeres behov og de ressourcer, I som virksomhed ønsker at investere i samarbejdet.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.