Deals - hvor der stadig er plads til at tjene penge

Hvorfor benytte aDEAL.dk som virksomhedsejer?

Når man som virksomhedsejer skal markedsføre sin virksomhed, er der mange muligheder man skal overveje, som regel er det ganske dyrt at komme i gang med at markedsføre sig og du ved aldrig om investering kommer hjem igen.

Med annoncering på aDEAL.dk skal du ikke have penge op af lommen og alligevel er vi meget motiveret for at du skal få succes med dine deals – hvorfor det?

Vi tjener kun penge, hvis du får held med dine deals, derfor gør vi altid vores yderste til at du og dermed også vi får succes. En win win situation kan man vist kalde det.

Vi markedsfører dine deals på aDEAL.dk via Facebook og SEO optimering, desuden markedsføres alle deals via online aviserne DitAalborg.com samt DitVendsyssel.dk samt de tilhørende Facebooksider til online aviserne.

Vi vil gerne at du får succes med dine deals. Hvis du ikke tjener penge, tjener vi heller ikke noget.

Dine deals sættes op af vores professionelle grafikere således, at det præsenteres bedst muligt.

Selvom der ikke er nogen økonomisk risiko for din virksomhed og du skal ikke have penge op af lommen – giver vi dig en stor markedsføringspakke for dine deals – så de kommer bredt ud til flest mulige potentielle købere.

Vi sælger kun kvalitetsdeals, derfor skal deals være af et vist niveau, derfor sætter vi krav til dealgivere og det sikre dig at dine deals vises sammen med andre kvalitetsdeals.

Vi tager kun mellem 5-10% af dealprisen afhængig af prisens størrelse. Høj pris på deal lig med lav fee og lav dealpris lig med højere fee.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?