Deals - hvor der stadig er plads til at tjene penge

Hvorfor benytte aDEAL.dk som virksomhedsejer?

Når man som virksomhedsejer skal markedsføre sin virksomhed, er der mange muligheder man skal overveje, som regel er det ganske dyrt at komme i gang med at markedsføre sig og du ved aldrig om investering kommer hjem igen.

Med annoncering på aDEAL.dk skal du ikke have penge op af lommen og alligevel er vi meget motiveret for at du skal få succes med dine deals – hvorfor det?

Vi tjener kun penge, hvis du får held med dine deals, derfor gør vi altid vores yderste til at du og dermed også vi får succes. En win win situation kan man vist kalde det.

Vi markedsfører dine deals på aDEAL.dk via Facebook og SEO optimering, desuden markedsføres alle deals via online aviserne DitAalborg.com samt DitVendsyssel.dk samt de tilhørende Facebooksider til online aviserne.

Vi vil gerne at du får succes med dine deals. Hvis du ikke tjener penge, tjener vi heller ikke noget.

Dine deals sættes op af vores professionelle grafikere således, at det præsenteres bedst muligt.

Selvom der ikke er nogen økonomisk risiko for din virksomhed og du skal ikke have penge op af lommen – giver vi dig en stor markedsføringspakke for dine deals – så de kommer bredt ud til flest mulige potentielle købere.

Vi sælger kun kvalitetsdeals, derfor skal deals være af et vist niveau, derfor sætter vi krav til dealgivere og det sikre dig at dine deals vises sammen med andre kvalitetsdeals.

Vi tager kun mellem 5-10% af dealprisen afhængig af prisens størrelse. Høj pris på deal lig med lav fee og lav dealpris lig med højere fee.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?