Nå din målgruppe med en journalistisk nyhed

Journalistisk nyhed

På Dit portal siderne kan du selv skrive dine nyhedsartikler om din virksomhed, men har du ikke lysten eller ressourcerne i din virksomhed til at få skrevet nyhedsartikler, så kan vi tilbyde dig journalistiske nyhedsartikler, skrevet af uddannede journalister.

Journalisteren giver historien om din virksomhed et proffesionelt snit, der falder i tråd med det “billede” som du ønsker at folk ser, når der fortælles om din virksomhed.

En journalistisk nyhedsartikel indeholder følgende:

– Maksmimum 500 ord.
– 1 billede som I selv leverer i følgende formater jpg, jpeg, png, gif, bmp og høj opløsning.
– Artiklen bliver bragt på forsiden af online avisen samt på den eller de relevante undersider som er aktuelle for artiklen.
– Nyhedsartiklen kommer på Facebooksiden, der er knyttet til den relevante hjemmeside som artiklen er skrevet til.

 

 

Eksempel på Journalistisk artikel
Et af Danmarks største rengøringsfirmaer, KN Rengøring med hovedkvarter i Pandrup, har netop forlænget virksomhedens hovedsponsorat med Pandrup Bokseklub.

Pandrup bokseklub har i mange år været en af landets bedste bokseklubber og blev i 2014 kåret som den bedste klub efter at have vundet flest DM-titler. – Vi er glade for at samarbejde med og støtte Pandrup Bokseklub, som er sit sociale ansvar meget bevidst. Klubben laver et flot stykke socialt arbejde med børn og unge.

Der er i klubben også plads til dem, der ikke ønsker at bokse turnering, men blot ønsker at komme i form, fortæller Henrik Nielsen, der er direktør hos KN Rengøring. Han roser også Pandrup Bokseklub for klubbens fine arbejde med unge mennesker, der måske har ekstra udfordringer. Ungdomsarbejdet i bokseklubben ligger KN Rengøring meget på sinde, da det er med til at give de unge indhold i hverdagen samt støtte de unge i at sætte mål og få helhed i tilværelsen.

Gode og succesfulde oplevelser i bokseklubben er med til at give de unge selvværd og selvtillid, og det kommer til udtryk i skole og hverdag med kammerater og andre mennesker. Direktøren roser også bokseklubbens store arbejde med integration.

KN Rengøring ved, at det er vigtigt med god integration af vore nye borgere. Vi har mange medarbejdere, som ikke er født i Danmark, så derfor fylder god integration også meget hos os, fortæller Henrik Nielsen

Støtter eliten
KN Rengøring er også glade for at kunne støtte eliten i Pandrup Bokseklub, som har to dygtige boksere med i kampen om en plads ved OL 2016 i Rio. Pandrup Bokseklubs OL-emner er Jim Andreasen i sværvægt og Frederik Lundgaard Jensen i bantamvægt.

De bokser i oktober måned VM og har begge stadig muligheder for at kvalificere sig til OL i Brasilien.

Kvalitet, priser og tæt kontakt
KN Rengøring vil kendes for den gode kvalitet, de gode priser og den tætte kontakt til kunderne. Firmaet er med godt 300 medarbejdere et af Danmarks største privatejede rengøringsfirmaer og er landsdækkende med hovedkontor i Pandrup og afdelinger i Randers, Odense og Hvidovre.

Firmaets succes og styrke er bygget op på erfaring og basale værdier som: Kvalitet i den daglige service. Den personlige dialog. Tillid til personalet og respekt for hinanden.

Hos KN Rengøring er alle medarbejdere uundværlige eksperter på hvert deres område. Derfor sætter vi indbyrdes dialog og teamwork meget højt. For jo mere vi alle føler et fælles ansvar, jo mere ønsker vi at yde vores bedste for kunderne over hele landet, fortæller ejer og direktør Henrik Nielsen. KN Rengøring yder service hos alle former for erhvervskunder. – Ingen udfordringer er for store til os, fastlår direktøren.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?