Nå din målgruppe med en journalistisk nyhed

Journalistisk nyhed

På Dit portal siderne kan du selv skrive dine nyhedsartikler om din virksomhed, men har du ikke lysten eller ressourcerne i din virksomhed til at få skrevet nyhedsartikler, så kan vi tilbyde dig journalistiske nyhedsartikler, skrevet af uddannede journalister.

Journalisteren giver historien om din virksomhed et proffesionelt snit, der falder i tråd med det “billede” som du ønsker at folk ser, når der fortælles om din virksomhed.

En journalistisk nyhedsartikel indeholder følgende:

– Maksmimum 500 ord.
– 1 billede som I selv leverer i følgende formater jpg, jpeg, png, gif, bmp og høj opløsning.
– Artiklen bliver bragt på forsiden af online avisen samt på den eller de relevante undersider som er aktuelle for artiklen.
– Nyhedsartiklen kommer på Facebooksiden, der er knyttet til den relevante hjemmeside som artiklen er skrevet til.

 

 

Eksempel på Journalistisk artikel
Et af Danmarks største rengøringsfirmaer, KN Rengøring med hovedkvarter i Pandrup, har netop forlænget virksomhedens hovedsponsorat med Pandrup Bokseklub.

Pandrup bokseklub har i mange år været en af landets bedste bokseklubber og blev i 2014 kåret som den bedste klub efter at have vundet flest DM-titler. – Vi er glade for at samarbejde med og støtte Pandrup Bokseklub, som er sit sociale ansvar meget bevidst. Klubben laver et flot stykke socialt arbejde med børn og unge.

Der er i klubben også plads til dem, der ikke ønsker at bokse turnering, men blot ønsker at komme i form, fortæller Henrik Nielsen, der er direktør hos KN Rengøring. Han roser også Pandrup Bokseklub for klubbens fine arbejde med unge mennesker, der måske har ekstra udfordringer. Ungdomsarbejdet i bokseklubben ligger KN Rengøring meget på sinde, da det er med til at give de unge indhold i hverdagen samt støtte de unge i at sætte mål og få helhed i tilværelsen.

Gode og succesfulde oplevelser i bokseklubben er med til at give de unge selvværd og selvtillid, og det kommer til udtryk i skole og hverdag med kammerater og andre mennesker. Direktøren roser også bokseklubbens store arbejde med integration.

KN Rengøring ved, at det er vigtigt med god integration af vore nye borgere. Vi har mange medarbejdere, som ikke er født i Danmark, så derfor fylder god integration også meget hos os, fortæller Henrik Nielsen

Støtter eliten
KN Rengøring er også glade for at kunne støtte eliten i Pandrup Bokseklub, som har to dygtige boksere med i kampen om en plads ved OL 2016 i Rio. Pandrup Bokseklubs OL-emner er Jim Andreasen i sværvægt og Frederik Lundgaard Jensen i bantamvægt.

De bokser i oktober måned VM og har begge stadig muligheder for at kvalificere sig til OL i Brasilien.

Kvalitet, priser og tæt kontakt
KN Rengøring vil kendes for den gode kvalitet, de gode priser og den tætte kontakt til kunderne. Firmaet er med godt 300 medarbejdere et af Danmarks største privatejede rengøringsfirmaer og er landsdækkende med hovedkontor i Pandrup og afdelinger i Randers, Odense og Hvidovre.

Firmaets succes og styrke er bygget op på erfaring og basale værdier som: Kvalitet i den daglige service. Den personlige dialog. Tillid til personalet og respekt for hinanden.

Hos KN Rengøring er alle medarbejdere uundværlige eksperter på hvert deres område. Derfor sætter vi indbyrdes dialog og teamwork meget højt. For jo mere vi alle føler et fælles ansvar, jo mere ønsker vi at yde vores bedste for kunderne over hele landet, fortæller ejer og direktør Henrik Nielsen. KN Rengøring yder service hos alle former for erhvervskunder. – Ingen udfordringer er for store til os, fastlår direktøren.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?