Nå din målgruppe med en skræddersyet Facebook kampagne - Aalborg, Århus, Odense og København

Hvilken målsætning har din virksomhed med at annoncere på Facebook?

Facebook giver mulighed for en del forskellige måder, at få konverteringer eller salg på derfor er det vigtigt, at vælge det rigtige setup til din Facebook kampagne. Facebook tilbyder mange forskellige former for annoncer. Vi samarbejder med dig som kunde, så vi vælger rigtigt og sikrer os det optimale udbytte af dit kampagne budget.

Uanset om du ønsker flere tilmeldinger til din begivenhed, afspilninger af din reklamevideo, flere kunder i din fysiske butik, flere likes på din Facebook side eller flere kunder på din webshop, så kan vi hjælpe dig.

Vi har listet de forskellige annoncetyper samt hvordan vi hjælper dig som kunde, med at nå dine mål, når du annoncerer.

Vil du have flere klik (besøgende) til din hjemmeside

Ønsker du flere besøgende på din hjemmeside, der læser om netop det, du ønsker at fortælle eller vil du sælge flere varer fra din webshop? Facebooks annonceværktøjer kan hjælpe med netop dette.

Facebook er fantastisk for dig, der gerne vil fortælle noget som folk nødvendigvis ikke lige står og efterspørger. På Facebook kan du segmentere på geografi, alder, køn, interesser osv. Dette er unikt i forhold til Google, hvor folk kun bliver ramt på noget de efterspørger.

Hvad er din målsætning?

Vis dit produkt til Facebook læserne

Siden Facebook introducerede Multi-Product har rigtig mange benyttet sig af denne mulighed. Du har mulighed for at markedsføre op til 5 produkter (billeder) med hver sin beskrivelse, link og overskrift i en og samme annonce. Læserne kan skifte mellem de enkelte billeder.

Sælger du serviceydelser kan denne mulighed også med fordel benyttes. Kreative billeder kan ”fange” læsernes opmærksomhed og give flere besøgende til din hjemmeside.

Det er let af måle hvilke produkter, der skaber mest opmærksomhed via klik på billederne og eventuelle køb.

Vil du have dit budskab længere ud?

Vi du gerne nå længere ud med dine budskaber og ramme endnu flere potentielle kunder end du gør i dag med dine organiske opslag?

Boost af opslag, hvor du kan segmentere mod netop din defineret målgruppe, kræver det at indholdet og det tekniske er rigtigt sammensat ellers opnår du ikke de bedste resultater.

Videovisninger

Facebook ”løfter” videovisninger i deres algoritme, derfor anbefaler vi, at du bruger videovisninger i din annoncering på Facebook.

Facebooks brugere beviser gang på gang, at de gerne vil se annoncer, der bruger video. Når læserne scroller forbi videoen går den automatisk i gang, dette skaber opmærksomhed mod videoen.
Vi anbefaler en maksimal længde på 40-45 sekunder for en video. Det er super vigtigt, at de første sekunder ”fanger” læseren ellers er læseren allerede videre til noget andet.

Det er muligt, at se statistik på hvor meget af videoen folk ser og dermed ændre den, såfremt de falder af på et bestemt sted. Desuden kan du se hvor mange, der er klikket videre til din landingsside og eventuelt har købt din vare.

Nye likes til din Facebookside

Tidligere gjaldt det om at få flest mulige likes, i dag er det kvaliteten af dine likes, der er afgørende. Derfor skal du tænke dig grundigt om, når du laver en konkurrence. Facebook kigger i dag på, hvordan dine opslag klarer sig i forhold til dine likes. Klarer de sig godt, ja så når opslagene længere ud og værdien af din markedsføring stiger.

På grund af Facebooks algoritme bør du derfor kun have likes, der har en oprigtig interesse i din virksomhed og dine produkter og som har lyst til at like og dele de opslag, du viser dem.

Derfor går vi kun efter at skaffe de rigtige likes og ikke bare skaffe et stort antal nye likes, der ikke er aktive for din Facebookside og som vil påvirke dine Facebookside negativt.

Lead indsamling

Lead indsamling er et af Facebooks seneste tilkomne værktøjer er lead annoncer. Her er der tale om annoncer, der tilskynder, at folk signer op på jeres nyhedsbrev eller deltager i en undersøgelse af hvad folk synes om jeres produkt eller som lead til at få tilsendt en vareprøve. Det kan også være en bilforhandler, der gerne vil have folk ind til åbent hus og testkøre den sidste nye model, du gerne vil have din Facebook annonce til at hjælpe med.

Facebook samler informationerne uden at skulle kede folk med, at de skal udfylde en formular. Folk har jo allerede en profil på Facebook med data som alder, geografi, køn osv. Derved slipper dine potentielle kunder med at skulle udfylde en formular. Det giver altid et stort frafald, når potentielle emner/kunder skal gøre noget ekstra.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Boost og promovering af opslag

Fuldstændig ligesom med annoncering og like-kampagner på Facebook, er det også muligt at booste sine opslag på selv samme. Når vi kigger på de organisk genererede views, vises jeres opslag til en relativt lille del af alle de brugere, der i virkeligheden følger virksomhedens side. At I har 1.000 eller 2.000 følgere er altså ikke ens betydende med, at det er så mange, opslaget rent faktisk når ud til. Efter en opdatering i 2014, blev det nemlig lavet sådan, at interaktion danner grundlaget for, hvor mange brugere, I når ud til – altså jeres reach. Når vi så kigger på jeres Facebook reach, kan det være endnu færre, der rent faktisk ser opslaget. Netop derfor kan det være en rigtig god idé at booste enkelte posts med henblik på at øge rækkevidden blandt jeres følgere på Facebook. Det er naturligvis ikke nødvendigt at booste hver eneste post – dette afhænger af en vurdering, der ideelt set skal tage udgangspunkt i en nøje udarbejdet markedsføringsstrategi for jeres kommunikation, både generelt set og i forhold til Facebook. Det kan være, I booster et opslag for en konkurrence, et opslag for et kommende arrangement eller noget helt tredje. Alfa og omega for det, er dog, at det at booste et givent opslag skal give mening, for jer, virksomheden og jeres kunder.

Hvorfor skal man booste et opslag?

Først og fremmest viser analyser, at 80 % af en sides online følgere ser et givent opslag inden for de første 2,5 timer – det betyder altså, at den organiske visning er ganske kort. For at forlænge synligheden af en større nyhed som et arrangement, en konkurrence mv., giver det altså rigtig god mening at annoncere nyheden og dermed øge opslagets reach.

Professionelt Facebook bureau

Podi er et professionelt Facebook bureau, der til dagligt holder til i hjertet af den nordjyske hovedstad, Aalborg. Her fra hjælper vi vores kunder med alt, lige fra overall social media management til implementering af netop boost og promovering med henblik på at forbedre deres reach. Vi har erfaring med at vurdere, hvilke opslag – herunder konkurrencer, events og andre vigtige informationer – der med fordel kan investeres ekstra ressourcer i. Det vigtigste for os er nemlig at skabe værdifulde løsninger for jer og at I altid føler, at et samarbejde med os giver hurtigt ROI.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?