Fortæl den gode historie om din virksomhed

Hvad er NordjyskErhverv.dk og hvem er bag ?

NordjyskErhverv.dk er en hjemmeside til og for nordjyske virksomheder, der har til formål at synliggøre alt det gode, der sker i erhvervslivet og kulturlivet i Nordjylland. Kun indholdsrelevant indhold for nordjyske virksomheder eller pressemeddelelser/nyheder fra nordjyske virksomheder, der bliver publiceret på hjemmesiden. Hvordan indholdet sorteres eller offentliggøres afgøres suverænt af ejerne bag hjemmesiden, Dit ApS.

NordjyskErhverv.dk på de sociale medier

Her vil vi offentliggøre de mest relevante artikler, der indsendes. Hvilke artikler der ligges på, er afhængig af indholdet. Er det udelukkende reklamebaseret, vil vi ikke poste artiklen på de sociale medier. Det er udelukkende folkene bag nordjyskErhverv.dk, der bestemmer hvilket, der kommer videre på Sociale Medier. Det er ikke kun indholdsbestemt, men også mængden for den pågældende dag. Derfor kan det til tider være sådan, at posts på sociale medier først sker ved først kommende lejlighed.

Hvordan får jeg min pressemeddelelse på?

Du bruger kontaktformularen på hjemmesiden – listen over hjemmesider med pressemeddelelser SES HER. På hjemmesiderne kan du vedhæfte din pressemeddelelse/nyhed med det samme – du kan også skrive den direkte. Vi vil herefter offentliggøre tilsendte så snart det er muligt.

Er du tekstforfatter, skribent, journalist eller andet, som skriver pressemeddelelser for virksomhederne i Nordjylland, så brug NordjyskErhverv.dk hver gang du vil offentliggøre en pressemeddelse, så er du sikker på at blive set af allerede flere tusinde.

Hvem står bag NordjyskErhverv.dk

Annoncér på vores online aviser, og få stor synlighed i dit lokalområde for små penge.

Hvordan annoncerer man på hjemmesiden

Tag kontakt via kontaktformularen her, og beskriv hvilken annoncering du kunne tænke dig. Så vender vi tilbage til dig hurtigst mulig.

RSS-feed – gratis og alle må bruge det

Tag gerne vores RSS-feed med til din hjemmeside eller nyhedsstrøm. Vi vil hellere end gerne bringe nyhederne endnu længere end bare til nordjyskErhverv.dk og de sociale medier. Derfor er vores RSS-feed også gratis.

God fornøjelse!

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Få din pressemeddelelse udgivet gratis på NordjyskErhverv.dk

En pressemeddelelse er en god og meget anvendt metode for at fange mediernes opmærksomhed på din virksomhed og jeres produkter. Det er vigtigt, at du tænker som en journalist. Din nyhed skal både skabe journalistens interesse, men også være egnet til mediets målgruppe. Det nytter ikke noget, hvis du fokuserer på en bils grønne egenskaber, når mediet henvender sig til folk, der interesserer sig for motorsport. Journalister og mediehusene modtager dagligt rigtig mange pressemeddelelser. Derfor er det vigtigt at overveje, hvad der skal til for at få din pressemeddelelse igennem nåleøjet hos journalisten eller mediehuset.

Men sådan er det ikke hos os – vi har gjort det let for dig at få din pressemeddelelse udgivet !

Hvorfor gør vi det, kunne du så spørge – Vi ønsker at skabe et forum, hvor virksomheder, kulturhuse, offentlige og halvoffentlige organisationer altid kan få deres pressemeddelelser udgivet, når blot de er lødige og ikke overskrider normerne for hvad, der er passende adfærd.

Du skal selv udforme og indsende dine pressemeddelelser, vi stiller en række hjemmesider til rådighed, hvor du kan få dem udgivet. 

Føler du det svært at lave en god og professionel pressemeddelelse, så har vi nogle journalister tilknyttet, der gerne hjælper dig og din virksomhed med at sammensætte det rigtige indhold, så budskabet rammer plet.

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?