Fortæl den gode historie om din virksomhed

Hvad er NordjyskErhverv.dk og hvem er bag ?

NordjyskErhverv.dk er en hjemmeside til og for nordjyske virksomheder, der har til formål at synliggøre alt det gode, der sker i erhvervslivet og kulturlivet i Nordjylland. Kun indholdsrelevant indhold for nordjyske virksomheder eller pressemeddelelser/nyheder fra nordjyske virksomheder, der bliver publiceret på hjemmesiden. Hvordan indholdet sorteres eller offentliggøres afgøres suverænt af ejerne bag hjemmesiden, Dit ApS.

NordjyskErhverv.dk på de sociale medier

Her vil vi offentliggøre de mest relevante artikler, der indsendes. Hvilke artikler der ligges på, er afhængig af indholdet. Er det udelukkende reklamebaseret, vil vi ikke poste artiklen på de sociale medier. Det er udelukkende folkene bag nordjyskErhverv.dk, der bestemmer hvilket, der kommer videre på Sociale Medier. Det er ikke kun indholdsbestemt, men også mængden for den pågældende dag. Derfor kan det til tider være sådan, at posts på sociale medier først sker ved først kommende lejlighed.

Hvordan får jeg min pressemeddelelse på?

Du bruger kontaktformularen på hjemmesiden – listen over hjemmesider med pressemeddelelser SES HER. På hjemmesiderne kan du vedhæfte din pressemeddelelse/nyhed med det samme – du kan også skrive den direkte. Vi vil herefter offentliggøre tilsendte så snart det er muligt.

Er du tekstforfatter, skribent, journalist eller andet, som skriver pressemeddelelser for virksomhederne i Nordjylland, så brug NordjyskErhverv.dk hver gang du vil offentliggøre en pressemeddelse, så er du sikker på at blive set af allerede flere tusinde.

Hvem står bag NordjyskErhverv.dk

Annoncér på vores online aviser, og få stor synlighed i dit lokalområde for små penge.

Hvordan annoncerer man på hjemmesiden

Tag kontakt via kontaktformularen her, og beskriv hvilken annoncering du kunne tænke dig. Så vender vi tilbage til dig hurtigst mulig.

RSS-feed – gratis og alle må bruge det

Tag gerne vores RSS-feed med til din hjemmeside eller nyhedsstrøm. Vi vil hellere end gerne bringe nyhederne endnu længere end bare til nordjyskErhverv.dk og de sociale medier. Derfor er vores RSS-feed også gratis.

God fornøjelse!

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Få din pressemeddelelse udgivet gratis på NordjyskErhverv.dk

En pressemeddelelse er en god og meget anvendt metode for at fange mediernes opmærksomhed på din virksomhed og jeres produkter. Det er vigtigt, at du tænker som en journalist. Din nyhed skal både skabe journalistens interesse, men også være egnet til mediets målgruppe. Det nytter ikke noget, hvis du fokuserer på en bils grønne egenskaber, når mediet henvender sig til folk, der interesserer sig for motorsport. Journalister og mediehusene modtager dagligt rigtig mange pressemeddelelser. Derfor er det vigtigt at overveje, hvad der skal til for at få din pressemeddelelse igennem nåleøjet hos journalisten eller mediehuset.

Men sådan er det ikke hos os – vi har gjort det let for dig at få din pressemeddelelse udgivet !

Hvorfor gør vi det, kunne du så spørge – Vi ønsker at skabe et forum, hvor virksomheder, kulturhuse, offentlige og halvoffentlige organisationer altid kan få deres pressemeddelelser udgivet, når blot de er lødige og ikke overskrider normerne for hvad, der er passende adfærd.

Du skal selv udforme og indsende dine pressemeddelelser, vi stiller en række hjemmesider til rådighed, hvor du kan få dem udgivet. 

Føler du det svært at lave en god og professionel pressemeddelelse, så har vi nogle journalister tilknyttet, der gerne hjælper dig og din virksomhed med at sammensætte det rigtige indhold, så budskabet rammer plet.

Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?