Facebook marketing Aalborg, Århus, Odense og København

Om Podi

Podi er et digitalt marketing bureau beliggende i den nordjyske hovedstad, Aalborg. Som digitalt marketing bureau beskæftiger vi os med adskillige discipliner indenfor denne type markedsføring.

Som digitalt bureau har vi specialiseret os i markedsføring via sociale medier. Vi har en lang række Facebook kunder fra forskellige virksomheder og en stor diversitet af brancher, men har naturligvis også erfaring med markedsføring via Instagram, LinkedIn og andre social media platforms.

Vi har gjort det let for dig som kunde. Hos Podi.dk får du det bedste af 2 verdener.

Vi har kombineret Facebook med vores online aviser. Med FacebookService administrerer vi jeres Facebookside, laver konkurrencer, tilbud, auktioner m.m. ud fra den Facebookstrategi vi sammen med dig har lagt for din virksomhed.

Har du mange besøgende på din hjemmeside, kan vi med FacebookMarkedsføring lave remarketing kampagner med call to action, ligge en sporingspixel ind på din hjemmeside og ”fange” allerede interesserede kundeemner m.m.

Når du bruger enten FacebookService og/eller FacebookMarkedsføring får din virksomhed mulighed for at lægge artikler om din virksomhed på online aviserne: DitVendsyssel.dk, DitAalborg.com samt NordjyskErhverv.dk, der er til dine pressemeddelelser.

Artiklerne bliver vist på de tilhørende Facebooksider til DitVendsyssel.dk, DitAalborg.com samt NordjyskErhverv.dk – derved får artiklerne om din virksomhed størst mulig reach og samtidig med artiklerne også bliver rangereret af Google, når folk søger efter din virksomhed eller jeres produkter.

Med referencerne i orden og knowhow indenfor området, står vi klar som jeres nye sparringspartner, når I går med ambitioner og drømme om for alvor at træde ind på det digitale verdenskort.

Henrik Thomsen, Partner

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Vores mission

Hos Podi ønsker vi at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til social media marketing. Netop derfor har vi også valgt kun at samarbejde med branchens bedste, der igennem knowhow og gode erfaringer kan bidrage med konstruktive idéer til god og kreativ markedsføring til en lang række virksomheder fra forskellige brancher.

For os er det altafgørende at skabe gennemskuelige produkter og løsninger til alle vores kunder, ligesom vi vægter den ærlige kommunikation utrolig højt. Når I vælger Podi til at stå for jeres social media management samt andre former for digital markedsføring, kan I således også være 100 % sikre på, at vi aldrig vil komme til at sælge jer noget, I ikke kan bruge. Vi lægger ikke skjul på, at resultaterne af god markedsføring via sociale medier ikke kommer i løbet af få dage – vi tør til gengæld garantere jer, at resultaterne VIL komme i løbet af en relativt kort periode med intensiv markedsføring og vedligeholdelse af denne indsats. For vores forretning er det ganske enkelt en vigtig forudsætning, at der skabes tætte relationer til alle vores kunder. Dette gør vi ikke blot for vores egen vindings skyld, men fordi disse tætte relationer tillader os at lære jer, jeres virksomhed og jeres kunder at kende. Noget der i sidste ende vil komme til at danne grundlaget for et rigtig godt samarbejde og et endnu stærkere produkt i form af den markedsføring, vi arbejder sammen om.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder totalløsninger indenfor social media marketing og er således jer behjælpelige med alt lige fra konsulentarbejde til eksekvering af en given SoMe strategi. Når vi indgår et samarbejde om social media management, sørger vi derfor også for at udarbejde en solid plan for selve samarbejdet, hvori forventninger, målsætninger og rammer for dette tydeligt fremgår. Vi tilbyder ligeledes at hjælpe jer med at forstå de forskellige begreber og værktøjer, der knytter sig til social media marketing, ligesom vi også kan være jer behjælpelige med andre former for moderne markedsføring. Igennem bagvedliggende analyser, hjælper vi jer med at finde ud af, om I blot skal anvende et enkelt socialt medie eller om det kan være skabe flere resultater for jeres virksomhed at anvende en kombination af flere, eksempelvis en kombination af Facebook og Instagram.

Vi sørger for at skabe synergi mellem jeres kommunikative og visuelle profil

På fuldstændig samme måde sørger vi naturligvis også for, at der skabes en rød tråd imellem jeres sociale medier. Derfor udarbejdes markedsføringsplanen, så den kan appliceres de medier, I nu måtte have ønsker om at anvende fremover.

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?