SEO Bureau Aalborg

En søgeordsanalyse er meget vigtig, når vi snakker om SEO (søgemaskineoptimering). En søgeordsanalyse danner grundlaget for, at lave en god SEO på din hjemmeside. I en søgeordsanalyse går vi ind, og kigger på hvilke søgeord jeres kunder og potentielle kunder søger på, når de skal ind jeres hjemmeside. Ud fra søgeordsanalysen kan vi optimere din hjemmeside, så når kunderne søger på nogle bestemte ting, vil de finde din hjemmeside.
Vent ikke længere, kontakt os idag – så vi kan komme i gang, med at optimere din hjemmeside!  

Der er måske ikke så mange der ved hvad vi snakker om, når vi siger SEO, men hvis vi siger søgemaskineoptimering, vil folk få en anelse om hvad det er. SEO er helt simpelt – man optimerer en hjemmeside så den vil få en god placering i de forskellige søgemaskiner (primært Google). Hvis man gør det ordentligt, vil ens hjemmeside ligge som en af de første på Google, hvilket vil give flere besøgende.

I forhold til AdWords betaler du ikke pr. klik, men derimod for de timer vi bruger på at søgeoptimere din hjemmeside. Det vil sige, at du betaler et engangsbeløb, og når vi er færdige med at SEO optimere din hjemmeside, så vil du få en høj placering. Der er mange fordele ved at SEO optimere ens hjemmeside, og det kan betale sig i sidste ende. Det vil med sikkerhed, give mere trafik på din hjemmeside og et større salg.

 

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?