SEO Bureau København

For at have god SEO (søgemaskineoptimering) på en hjemmeside, er det første, man har brug for en god søgeordsanalyse. Det er præcist, hvad vi kan tilbyde dig her hos Podi. Når vi laver en søgeordsanalyse, kigger vi på hvilke nøgleord, der er associeret med din virksomhed. Næste skridt er at skrive gode og fyldestgørende tekster, som indeholder netop de vigtige nøgleord. 

Enhver virksomhed som ønsker at markedsføre sig selv online, burde have fokus på SEO på deres hjemmeside. Selvom du ikke har prøvet at markedsføre din virksomhed online, men bare prøver at informere folk el.lign. så er det også en god idé, at have ens side SEO-optimeret, hvilket typisk giver flere besøgende. SEO står for søgemaskineoptimering og er en af de vigtigste optimeringer, hvis du vil have mange besøgende på din hjemmeside.

For at få din hjemmeside SEO-optimeret her hos Podi, betaler du et engangsbeløb for denne service, modsat AdWords hvor du betaler pr. klik. SEO er en bedre og billigere løsning i længden end AdWords – og enhver hjemmeside burde have fokus på SEO. Vent ikke længere, og kontakt Podi i dag, så vi kan hjælpe med at få din hjemmeside SEO optimeret.  

 

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?