Social media manager - Aalborg, Århus, Odense og København

Med udbredelsen af sociale medier som en relevant markedsføringsmaskine, er der pludselig også opstået nye muligheder for hidtil usete jobfunktioner og – i kraft deraf – nye stillingsbetegnelser. Nemlig social media management.

Social media management er en betegnelse for det, der sker, når I strategisk og struktureret arbejder med sociale medier som en fast del af jeres digitale markedsføring.

Fuldstændig ligesom med mange andre former for kommunikation og markedsføring, findes der altså en decideret stillingsbetegnelse for den person i virksomheden, der opdaterer og vedligeholder jeres sociale medier samt sørger for at skabe den røde tråd i dennes SoMe markedsføring.

En social media manager har dog ikke blot til opgave at oprette nye posts på jeres Facebookside eller besvare jeres kunder, når de henvender sig, enten privat eller offentligt på sidens væg.

Inkluderet i funktionen ”social media manager” er der således tale om en overall funktion, der kan varetage alle opgaver lige fra udarbejdelse af en konstruktiv markedsføringsstrategi til implementering af selv samme.

Ligeledes har en social media manager naturligvis til opgave at udarbejde denne strategi med stærke referencer til virksomhedens eksisterende kommunikative og visuelle profil.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


De forskellige SoMe managers
Når vi taler om social media management og social media managers, er der forskellige tilgange til selv samme. Dette afhænger naturligvis af den førnævnte strategi, men det handler i høj grad også om den pågældende medarbejders egen stil og tilgang til social media management.
Der findes således, generelt set, 6 forskellige typer:

  • Den SEO-orienterede SoMe manager anvender social media marketing som en fast del af en større, overordnet strategi for kommunikationen i den pågældende virksomhed/organisation
  • Den reklameorienterede SoMe manager anvender sociale medier til at promovere kampagner, hvorfor den primære kommunikation i dette tilfælde vil have en sådan (kampagne) som omdrejningspunkt.
  • Den socialtorienterede SoMe manager er den type, der elsker de sociale aspekter ved sociale medier. Vedkommende bruger rigtig meget tid på at kommunikere med ”følgere” og andre, der interagerer i opslag, anmeldelser, opslag der refererer til den pågældende side/virksomhed mv.
  • Den PR-orienterede SoMe manager har sit primære fokus på at bevare virksomhedens gode image og bruger størstedelen af sin tid på, at virksomheden for hvem, denne arbejder ser godt ud på de sociale medier.
  • Den content-orienterede SoMe manager er et naturtalent, når det kommer til at udvælge content (også fra andre virksomheder) og sende det til et målrettet publikum. Denne form for SoMe manager ved ligeledes, hvordan han/hun skal få delt og videreformidlet selv samme.
  • Den videnskabeligt orienterede SoMe manager er i særdeleshed interesseret i grafer og statistikker, der blandt andet kan vise, hvor den pågældende side ligger, hvordan den udvikler sig mv.

Nu er det vigtigt at sige, at ingen af disse udelukker nogen af de andre, hvorfor vi hos Podi også søger at kombinere flere af disse typer, når vi beskæftiger os med social media management.

 

Jeres social media manager
Som jeres sparringspartner og som en fast del af alle de aftaler, vi indgår her hos Podi, tilbyder vi også at hjælpe jer med social media management. Vi har gode erfaringer med at agere social media management for vores kunder og uanset hvad deres målsætninger er, betragter vi det altid som vores fornemste opgave at indfri disse.
For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

 

 

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?