Social media manager - Aalborg, Århus, Odense og København

Med udbredelsen af sociale medier som en relevant markedsføringsmaskine, er der pludselig også opstået nye muligheder for hidtil usete jobfunktioner og – i kraft deraf – nye stillingsbetegnelser. Nemlig social media management.

Social media management er en betegnelse for det, der sker, når I strategisk og struktureret arbejder med sociale medier som en fast del af jeres digitale markedsføring.

Fuldstændig ligesom med mange andre former for kommunikation og markedsføring, findes der altså en decideret stillingsbetegnelse for den person i virksomheden, der opdaterer og vedligeholder jeres sociale medier samt sørger for at skabe den røde tråd i dennes SoMe markedsføring.

En social media manager har dog ikke blot til opgave at oprette nye posts på jeres Facebookside eller besvare jeres kunder, når de henvender sig, enten privat eller offentligt på sidens væg.

Inkluderet i funktionen ”social media manager” er der således tale om en overall funktion, der kan varetage alle opgaver lige fra udarbejdelse af en konstruktiv markedsføringsstrategi til implementering af selv samme.

Ligeledes har en social media manager naturligvis til opgave at udarbejde denne strategi med stærke referencer til virksomhedens eksisterende kommunikative og visuelle profil.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


De forskellige SoMe managers
Når vi taler om social media management og social media managers, er der forskellige tilgange til selv samme. Dette afhænger naturligvis af den førnævnte strategi, men det handler i høj grad også om den pågældende medarbejders egen stil og tilgang til social media management.
Der findes således, generelt set, 6 forskellige typer:

  • Den SEO-orienterede SoMe manager anvender social media marketing som en fast del af en større, overordnet strategi for kommunikationen i den pågældende virksomhed/organisation
  • Den reklameorienterede SoMe manager anvender sociale medier til at promovere kampagner, hvorfor den primære kommunikation i dette tilfælde vil have en sådan (kampagne) som omdrejningspunkt.
  • Den socialtorienterede SoMe manager er den type, der elsker de sociale aspekter ved sociale medier. Vedkommende bruger rigtig meget tid på at kommunikere med ”følgere” og andre, der interagerer i opslag, anmeldelser, opslag der refererer til den pågældende side/virksomhed mv.
  • Den PR-orienterede SoMe manager har sit primære fokus på at bevare virksomhedens gode image og bruger størstedelen af sin tid på, at virksomheden for hvem, denne arbejder ser godt ud på de sociale medier.
  • Den content-orienterede SoMe manager er et naturtalent, når det kommer til at udvælge content (også fra andre virksomheder) og sende det til et målrettet publikum. Denne form for SoMe manager ved ligeledes, hvordan han/hun skal få delt og videreformidlet selv samme.
  • Den videnskabeligt orienterede SoMe manager er i særdeleshed interesseret i grafer og statistikker, der blandt andet kan vise, hvor den pågældende side ligger, hvordan den udvikler sig mv.

Nu er det vigtigt at sige, at ingen af disse udelukker nogen af de andre, hvorfor vi hos Podi også søger at kombinere flere af disse typer, når vi beskæftiger os med social media management.

 

Jeres social media manager
Som jeres sparringspartner og som en fast del af alle de aftaler, vi indgår her hos Podi, tilbyder vi også at hjælpe jer med social media management. Vi har gode erfaringer med at agere social media management for vores kunder og uanset hvad deres målsætninger er, betragter vi det altid som vores fornemste opgave at indfri disse.
For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

 

 

Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?