Social media nyheder

Social media nyheder

Sociale medier er fortsat en relativt ny størrelse i forhold til markedsføring. Der er således sket rigtig meget, siden Facebook for allerførste gang så dagens lys i 2004, hvor platformen blev lanceret som et forum for universitets- og collegestuderende og det ser ikke ud til, at udviklingen stopper inden for den nærmeste fremtid!

Sponsorerede opslag

Ligesom Facebook har værktøjer til promovering og boost af udvalgte opslag, kan man som noget relativt nyt nu også oprette annoncer og de såkaldt sponsorerede opslag på Instagram. Det betyder, at dagene med en reklamefri social media platform, som Instagram – og i sin tid også Facebook – var, er slut.

Brugerne bliver nu som en fast del af deres News Feed også præsenteret for annoncer, der vises med udgangspunkt i brugernes egen adfærd på den pågældende og andre platforme. Det giver jeres virksomhed muligheden for at nå endnu flere brugere end dem, der allerede følger jer. Det betyder, at I kan fortælle om events, konkurrencer eller bare sprede budskabet om jeres virksomhed.

En af fordelene ved at booste og promovere opslag er, at I helt selv bestemmer budgettet og at ethvert tiltag lynhurtigt vil give ROI – uanset hvad formålet med et givent boost eller promovering er.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


News Feed Algoritme

For et par år tilbage, lancerede Facebook nogle nye – og lidt mere komplekse – regler i forhold til deres News Feed Algoritme. Hvor man tidligere har kunnet se alt, uden undtagelse, fra de virksomheder og organisationer, man følger, er en faktor som interaktion blevet en afgørende faktor for, om jeres opslag vises i jeres følgeres News Feed. Dette tiltag indførte man for nylig også på Instagram, hvor det nu er lavet således, at man ikke længere ser alle opslag fra de mange brugere, man følger.

Medier i evig forandring

Sociale medier er en evigt foranderlig størrelse, der hele tiden opdateres med nye funktioner og værktøjer, til stor glæde for både private brugere samt virksomheder, organisationer og foreninger. Allerede i årets første måneder af 2016, har både Facebook, Instagram og Snapchat implementeret opdateringer, der ændrer brugernes færden på disse medier. Facebook har – efter stor efterspørgsel igennem en længere årrække – endelig implementeret tilføjelser til den originale ”like”-knap. Sideløbende har Instagram gjort det muligt at opdatere længere videosekvenser end tidligere og danske Snapchat har ligeledes implementeret nogle markante ændringer i deres Snapstory. Særligt sidstnævnte opdatering har vist sig at være en væsentlig fordel for virksomheder, der anvender Snapchat som en fast del af deres markedsføring via sociale medier.

Podi er et professionelt marketing bureau, der har specialiseret sig i markedsføring via de sociale medier. Vi brænder for social media marketing og holder os naturligvis også opdaterede på alle nye tiltag og ændringer, uanset om det er på Facebook, Instagram, Snapchat eller noget helt fjerde. På den måde kan vi til enhver tid tilbyde jer markedets bedste rådgivning, i forhold til hvilke tiltag der rent faktisk fungerer, hvilke værktøjer der skaber værdi for markedsføringen og meget andet.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?