Strategi sociale medier - Aalborg, Århus, Odense og København

En opdatering her og en opdatering der – er det sådan, man bedst muligt markedsfører sig via sociale medier?

Nej, det er det selvfølgelig ikke. Selvom det at kommunikere med sine kunder via sociale medier måske synes som en ret lige til størrelse, er det det langt fra.

Lige så vel som alle andre aspekter af markedsføring, kræver social media marketing i lige så høj grad grundige overvejelser og en nøje udarbejdet strategi, hvis det skal være en succes.

En sådan strategi skal tage udgangspunkt i jeres virksomhed og alt hvad den indebærer. Derfor giver det også bedst mening at alliere sig med en seriøs samarbejdspartner, når I for alvor er klar til at tilslutte jer det digitale verdenskort.

Det er her, Podi kommer ind i billedet!

Et professionelt SoMe-bureau

Ved at vælge et professionelt bureau som Podi til at håndtere jeres sociale medier, er I samtidig garanteret kvalitet for pengene.

Vi har erfaring med social media management hos en lang række forskellige virksomheder, lige fra lokale diskoteker til landsdækkende kæder.

Det giver os et unikt indblik i, hvilke tiltag der har hvilken effekt overfor en given målgruppe, uanset om I færdes på Facebook, Instagram, Youtube eller andre platforme.

Vi har således også erfaring med at anvende de analyseværktøjer, der er en del af eksempelvis Facebooks markedsføringsapparat, lige fra målgruppeanalyse til analyse af effekten af hvert enkelt tiltag.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Når I vælger os som jeres faste sparringspartner i forbindelse med markedsføring via sociale medier, starter vi altid samarbejdet med nøje at udarbejde og tilrettelægge en strategi. En sådan tager udgangspunkt i jer, jeres virksomhed, virksomhedens kunder og de ressourcer, I ønsker at investere i denne type markedsføring. Her tages der eksempelvis højde for, hvilket formål markedsføringen skal tjene, således at ethvert opslag kan tilrettelægges i henhold til jeres målsætninger. Med en social media plan i hånden, kan I altså føle jer helt sikre på det samarbejde, I indgår med Podi. En god og veltilrettelagt strategi har således til formål at klargøre formålet med vores samarbejde samt jeres og vores forventninger til det pågældende, ligesom det ofte også vil forebygge eventuelle misforståelser, der kunne opstå i forbindelse med samarbejdet.

Samarbejdsaftale om Facebook markedsføring

Et samarbejde med Podi omkring Facebook markedsføring fungerer sådan, at I fremsender os billeder, andet materiale og informationer om kommende events m.m., der skal bruges i forbindelse med opdateringer på jeres side. Vi sørger så til gengæld for tre ugentlige opdateringer, der alle støtter op om de målsætninger, vi sammen har fastsat. Som en fast del af de samarbejdsaftaler, vi laver med vores kunder er, at der hver måned skal afsættes et minimumsbeløb på 500 kr. Beløbet går til boosting, der i bund og grund er promovering af det enkelte opslag, således det når ud til flest mulige indenfor den, fra starten, fastlagte målgruppe.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

 

 

Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?