Hvordan tjener din klub 20.000 kr.

Tjen penge til din klub

Facebook er et fantastisk kommunikationsværktøj for virksomheder, når de skal markedsføre sig. Markedsføring på Facebook er vel den billigste og mest effektive form for markedsføring for langt de fleste virksomheder.

Med vores TJEN PENGE TIL DIN KLUB koncept giver vi muligheden for, at din klub eller dit hold kan tjene et betydeligt beløb – uden den store arbejdsindsats. Vi arbejder selv som frivillige vores lokale klubber og ved, at de fleste klubledere allerede har masser af opgaver og bruger ofte mange timer i klubben.

Derfor har vi lavet TJEN PENGE TIL DIN KLUB konceptet, hvor I som klub eller hold ikke skal bruge ret meget tid, men hurtigt og let kan tjene en god sum penge til klubben eller holdets næste tur.

Hvad skal I så gøre?

I skal skaffe ”leads” til os – Kort fortalt, tilbyder vi virksomheder Facebookmarkedsføring, der er en effektiv og vel markedets billigste annonceringsform. Vi administrer virksomheders Facebooksider på deres egen Facebooksider.

Vi laver sammen med virksomhederne en Facebookstrategi for deres virksomheder og sikrer, at deres Facebookside bliver optimeret, holdt ajour med nye korrekte opslag, vi laver konkurrencer på vegne af virksomhedernes samt tilbud og auktioner, så de får solgt noget mere eller sikrer, at deres brand bliver annonceret til de rigtige målgrupper for netop deres virksomheder. Jeres job som forening er at ”åbne døren” til virksomheden således, at vi kan ringe og kontakte den person i virksomheden, der tager beslutningen om hvem virksomheden benytter som deres foretrukne samarbejdspartner på Facebookmarkedsføring.

 

Hvad får I så ud af det økonomisk?

Det vi belønner jer for er, at i som klub eller hold skaber den indledende kontakt til et kundeemne, hvorefter vi tager over og gennemføre salget. Omkring jeres klub eller hold er der en masse forældre og ledere, der har kontakt til beslutningstagere eller virksomhedsejere. Disse personer skal i bruge til at ”åbne døren” for os.

I får 1.000 kr. pr. emne i henviser til som bliver til en kunde for os i minimum 3 måneder. Laver I 20 kundeleads til os, der fører til en kunde, giver det jer en indtjening på 20.000 kr. Under forudsætning af at kunderne forbliver kunde hos os i 3 måneder.

Når I som klub finder en potentiel virksomhed som I har talt med og der er oprigtig interesseret i at vi kontakter dem med henblik på et eventuelt fremtidigt samarbejde bedes I som klub udfylde nedenstående formular.

Vi skal have følgende oplysninger på virksomheden: navn, adresse, kontaktperson og kontaktpersonens telefonnummer.

Desuden skal vi have følgende informationer om jer, der indsender et kundeemne: Klubnavn, navn på indsender, email og telefonnummer.

Afregningen for jeres indsats

Der bliver afregnet hvert kvartal 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december. I løbet af 14 dage vil I modtage overførelsen på jeres konto. Første gang I skal modtage bonus fra os, skal vi bedes om jeres kontonummer, herefter sker det automatisk.

Kontaktperson i forbindelse med afregning på Podi.dk er Jan Hansen jan@ditportal.dk eller tlf. 29601463

Tjen penge til din klub


Facebook

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Når man er på kundebesøg, så klæder man sig efter forholdene. Så på med vest og hjelm, og ud på den store skrotplads 😁
Se hvad der kom ud af et godt besøg hos Uniscrap A/S på deres Facebookside 👍
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Er din hjemmeside
responsiv? 💻

Med et responsivt website får du en hjemmeside,
som passer til alle skærmstørrelser!

Ring og høre mere på tlf.: 22 32 38 37 eller kom forbi til en kop kaffe og lad os tage en snak om netop dine ønsker.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Podi ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?