Webbureau Aalborg

Her hos Podi Aalborg kan vi nemt og hurtigt lave en hjemmeside til dig, så kontakt os idag, og få lavet din hjemmeside responsive. Vi kan springe til hvornår det skal være i processen, om det er i ideudviklingsfasen eller i implementeringsfasen, så står vi klar til at hjælpe dig på vej med din nye hjemmeside.

Vi laver en hjemmeside til dig der er 100% responsiv og sat op i wordpress. Hvilket vil sige, at du nemt selv kan lave opslag eller indlæg på din hjemmeside. Det er fundamentalt at man i dag har en responsiv hjemmeside, da en stor del af ens besøgende brugere er på en smartphone. Så ring til os idag og kom foran dine konkurrenter.

WordPress er det mest anerkendte Open Source CMS i hele verden.

Med WordPress får du en responsiv hjemmeside med et kontrolpanel, som du kan tilgå overalt. Dette kræver ingen installation og er nemt at bruge. Du får en professionel hjemmeside, med et hav af muligheder og en brugeroverflade, som du hurtigt lære at kende.

Vidste du, at en responsiv hjemmeside får en topplacering på Google? Ja det er rigtigt, Google prioriterer responsive hjemmesider over ikke responsive hjemmesider. Google ved hvis du sidder på en smartphone, og vil derfor altid placere responsive hjemmesider højere end hjemmesider, som ikke er responsive.
Så kom foran dine konkurrenter i dag, med en responsiv hjemmeside lavet i wordpress!

Når du kontakter os, sætter vi os ned og finder ud af, hvad det præcist er der skal med på din hjemmeside af indhold og funktioner. Vi kommer så med en pris, hvilket er et engangsbeløb. Når hjemmesiden er færdig, og du som kunde er tilfreds, sender vi en faktura. Når den er betalt, overdrager vi WordPress hjemmesiden til dig. Når den er lavet i WordPress, har du store muligheder for selv at rette ting på din hjemmeside. Det er super nemt at rette/tilføje tekst, billeder og opslag.

 

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer






Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?