Webbureau Aalborg

Her hos Podi Aalborg kan vi nemt og hurtigt lave en hjemmeside til dig, så kontakt os idag, og få lavet din hjemmeside responsive. Vi kan springe til hvornår det skal være i processen, om det er i ideudviklingsfasen eller i implementeringsfasen, så står vi klar til at hjælpe dig på vej med din nye hjemmeside.

Vi laver en hjemmeside til dig der er 100% responsiv og sat op i wordpress. Hvilket vil sige, at du nemt selv kan lave opslag eller indlæg på din hjemmeside. Det er fundamentalt at man i dag har en responsiv hjemmeside, da en stor del af ens besøgende brugere er på en smartphone. Så ring til os idag og kom foran dine konkurrenter.

WordPress er det mest anerkendte Open Source CMS i hele verden.

Med WordPress får du en responsiv hjemmeside med et kontrolpanel, som du kan tilgå overalt. Dette kræver ingen installation og er nemt at bruge. Du får en professionel hjemmeside, med et hav af muligheder og en brugeroverflade, som du hurtigt lære at kende.

Vidste du, at en responsiv hjemmeside får en topplacering på Google? Ja det er rigtigt, Google prioriterer responsive hjemmesider over ikke responsive hjemmesider. Google ved hvis du sidder på en smartphone, og vil derfor altid placere responsive hjemmesider højere end hjemmesider, som ikke er responsive.
Så kom foran dine konkurrenter i dag, med en responsiv hjemmeside lavet i wordpress!

Når du kontakter os, sætter vi os ned og finder ud af, hvad det præcist er der skal med på din hjemmeside af indhold og funktioner. Vi kommer så med en pris, hvilket er et engangsbeløb. Når hjemmesiden er færdig, og du som kunde er tilfreds, sender vi en faktura. Når den er betalt, overdrager vi WordPress hjemmesiden til dig. Når den er lavet i WordPress, har du store muligheder for selv at rette ting på din hjemmeside. Det er super nemt at rette/tilføje tekst, billeder og opslag.

 

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?