Webbureau Århus

Her hos Podi står vi klar til at hjælpe jer med jeres hjemmeside. Vi er klar til at træde til, hvornår i processen det skulle være. Så kontakt os idag, og få din responsive hjemmeside.

Hos Podi laver vi en hjemmeside til dig, som er 100% responsiv og lavet med WordPress. I og med at den er lavet i WordPress, vil det være super nemt for dig at lave ændringer selv. Med WordPress er det nemt, at lave dine egne indlæg eller ændre i teksten på siden. WordPress gør også at din side er responsiv, hvilket er meget vigtigt i den teknologiske verden. Det gør så at din hjemmeside ser godt ud på alle skærmstørrelser.

Hos Podi laver vi din side i WordPress, hvilket er det mest brugte CMS system i verden. WordPress er med til at gøre din hjemmeside responsiv, og har et super brugervenligt kontrolpanel, der gør at du nemt kan tilføje nye ting på din hjemmeside. Så hvis du kunne tænke dig en hjemmeside lavet i WordPress, så kontakt Podi idag.

Google giver din hjemmeside en bedre placering, hvis din hjemmeside er responsiv. Derfor er det et vigtigt skridt på vejen til at komme foran dine konkurrenter, at din hjemmeside er responsiv, så kunderne finder din hjemmeside, frem for konkurrenternes hjemmeside.

Kontakt Podi idag så vi kan sætte os ned og lave en aftale omkring en hjemmeside til dig. Når du får lavet en hjemmeside her hos Podi, finder vi ud af præcist hvad det er du vil have, så bliver den lavet i WordPress og til sidst bliver den overdraget til dig. Der bliver derefter tilsendt en faktura med et engangsbeløb, som skal betales og hjemmesiden er herefter din. Det bliver ikke nemmere at få en responsiv hjemmeside lavet i WordPress end det!

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Når man er på kundebesøg, så klæder man sig efter forholdene. Så på med vest og hjelm, og ud på den store skrotplads 😁
Se hvad der kom ud af et godt besøg hos Uniscrap A/S på deres Facebookside 👍
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Er din hjemmeside
responsiv? 💻

Med et responsivt website får du en hjemmeside,
som passer til alle skærmstørrelser!

Ring og høre mere på tlf.: 22 32 38 37 eller kom forbi til en kop kaffe og lad os tage en snak om netop dine ønsker.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Podi ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?