Webbureau Århus

Her hos Podi står vi klar til at hjælpe jer med jeres hjemmeside. Vi er klar til at træde til, hvornår i processen det skulle være. Så kontakt os idag, og få din responsive hjemmeside.

Hos Podi laver vi en hjemmeside til dig, som er 100% responsiv og lavet med WordPress. I og med at den er lavet i WordPress, vil det være super nemt for dig at lave ændringer selv. Med WordPress er det nemt, at lave dine egne indlæg eller ændre i teksten på siden. WordPress gør også at din side er responsiv, hvilket er meget vigtigt i den teknologiske verden. Det gør så at din hjemmeside ser godt ud på alle skærmstørrelser.

Hos Podi laver vi din side i WordPress, hvilket er det mest brugte CMS system i verden. WordPress er med til at gøre din hjemmeside responsiv, og har et super brugervenligt kontrolpanel, der gør at du nemt kan tilføje nye ting på din hjemmeside. Så hvis du kunne tænke dig en hjemmeside lavet i WordPress, så kontakt Podi idag.

Google giver din hjemmeside en bedre placering, hvis din hjemmeside er responsiv. Derfor er det et vigtigt skridt på vejen til at komme foran dine konkurrenter, at din hjemmeside er responsiv, så kunderne finder din hjemmeside, frem for konkurrenternes hjemmeside.

Kontakt Podi idag så vi kan sætte os ned og lave en aftale omkring en hjemmeside til dig. Når du får lavet en hjemmeside her hos Podi, finder vi ud af præcist hvad det er du vil have, så bliver den lavet i WordPress og til sidst bliver den overdraget til dig. Der bliver derefter tilsendt en faktura med et engangsbeløb, som skal betales og hjemmesiden er herefter din. Det bliver ikke nemmere at få en responsiv hjemmeside lavet i WordPress end det!

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?