Webbureau Århus

Her hos Podi står vi klar til at hjælpe jer med jeres hjemmeside. Vi er klar til at træde til, hvornår i processen det skulle være. Så kontakt os idag, og få din responsive hjemmeside.

Hos Podi laver vi en hjemmeside til dig, som er 100% responsiv og lavet med WordPress. I og med at den er lavet i WordPress, vil det være super nemt for dig at lave ændringer selv. Med WordPress er det nemt, at lave dine egne indlæg eller ændre i teksten på siden. WordPress gør også at din side er responsiv, hvilket er meget vigtigt i den teknologiske verden. Det gør så at din hjemmeside ser godt ud på alle skærmstørrelser.

Hos Podi laver vi din side i WordPress, hvilket er det mest brugte CMS system i verden. WordPress er med til at gøre din hjemmeside responsiv, og har et super brugervenligt kontrolpanel, der gør at du nemt kan tilføje nye ting på din hjemmeside. Så hvis du kunne tænke dig en hjemmeside lavet i WordPress, så kontakt Podi idag.

Google giver din hjemmeside en bedre placering, hvis din hjemmeside er responsiv. Derfor er det et vigtigt skridt på vejen til at komme foran dine konkurrenter, at din hjemmeside er responsiv, så kunderne finder din hjemmeside, frem for konkurrenternes hjemmeside.

Kontakt Podi idag så vi kan sætte os ned og lave en aftale omkring en hjemmeside til dig. Når du får lavet en hjemmeside her hos Podi, finder vi ud af præcist hvad det er du vil have, så bliver den lavet i WordPress og til sidst bliver den overdraget til dig. Der bliver derefter tilsendt en faktura med et engangsbeløb, som skal betales og hjemmesiden er herefter din. Det bliver ikke nemmere at få en responsiv hjemmeside lavet i WordPress end det!

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?