Webbureau København

Nu om dage er det vigtigt, at have en flot og indbydende hjemmeside. Dette skyldes, at en stor del af kommunikationen sker online idag.

Hos Podi får du en hjemmeside, som er responsiv og lavet i WordPress. Dette betyder, at din hjemmeside vil se godt ud på alle skærmstørrelser, og samtidig kan du selv rette og tilføje ting på hjemmesiden, ved hjælp af WordPress’ utroligt brugervenlige kontrolpanel.   

WordPress er det mest brugte CMS system i verden, og det er der en god grund til. Det er nemlig utroligt brugervenligt. Med en hjemmeside lavet i WordPress, vil du opleve at det aldrig har været nemmere at rette og tilføje indhold til din egen hjemmeside – også selvom du ikke er teknisk anlagt.

Det er vigtigt at ens hjemmeside er responsiv, så den ser godt ud på alle skærmstørrelse. Det er også vigtigt at din hjemmeside kan få en høj placering på Google. Google registrerer nemlig hvilken skærmstørrelse, du sidder på, og rangerer derefter dine søgningsresultater, så dem der har en responsiv hjemmeside kommer først, og dem der ikke har en responsiv hjemmeside kommer efter. Så derfor er det yderst vigtigt, at din hjemmeside er responsiv. Din hjemmeside bliver derfor synlig for brugere af alle skærmstørrelser.  

Hvis du bestiller en hjemmeside hos Podi, finder vi sammen ud af, hvad du vil have på din hjemmeside af funktioner, indhold og design. Vi laver en responsiv hjemmeside til dig med dine ønsker og krav, som er sat op i WordPress.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?