Webbureau København

Nu om dage er det vigtigt, at have en flot og indbydende hjemmeside. Dette skyldes, at en stor del af kommunikationen sker online idag.

Hos Podi får du en hjemmeside, som er responsiv og lavet i WordPress. Dette betyder, at din hjemmeside vil se godt ud på alle skærmstørrelser, og samtidig kan du selv rette og tilføje ting på hjemmesiden, ved hjælp af WordPress’ utroligt brugervenlige kontrolpanel.   

WordPress er det mest brugte CMS system i verden, og det er der en god grund til. Det er nemlig utroligt brugervenligt. Med en hjemmeside lavet i WordPress, vil du opleve at det aldrig har været nemmere at rette og tilføje indhold til din egen hjemmeside – også selvom du ikke er teknisk anlagt.

Det er vigtigt at ens hjemmeside er responsiv, så den ser godt ud på alle skærmstørrelse. Det er også vigtigt at din hjemmeside kan få en høj placering på Google. Google registrerer nemlig hvilken skærmstørrelse, du sidder på, og rangerer derefter dine søgningsresultater, så dem der har en responsiv hjemmeside kommer først, og dem der ikke har en responsiv hjemmeside kommer efter. Så derfor er det yderst vigtigt, at din hjemmeside er responsiv. Din hjemmeside bliver derfor synlig for brugere af alle skærmstørrelser.  

Hvis du bestiller en hjemmeside hos Podi, finder vi sammen ud af, hvad du vil have på din hjemmeside af funktioner, indhold og design. Vi laver en responsiv hjemmeside til dig med dine ønsker og krav, som er sat op i WordPress.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?