Webbureau København

Nu om dage er det vigtigt, at have en flot og indbydende hjemmeside. Dette skyldes, at en stor del af kommunikationen sker online idag.

Hos Podi får du en hjemmeside, som er responsiv og lavet i WordPress. Dette betyder, at din hjemmeside vil se godt ud på alle skærmstørrelser, og samtidig kan du selv rette og tilføje ting på hjemmesiden, ved hjælp af WordPress’ utroligt brugervenlige kontrolpanel.   

WordPress er det mest brugte CMS system i verden, og det er der en god grund til. Det er nemlig utroligt brugervenligt. Med en hjemmeside lavet i WordPress, vil du opleve at det aldrig har været nemmere at rette og tilføje indhold til din egen hjemmeside – også selvom du ikke er teknisk anlagt.

Det er vigtigt at ens hjemmeside er responsiv, så den ser godt ud på alle skærmstørrelse. Det er også vigtigt at din hjemmeside kan få en høj placering på Google. Google registrerer nemlig hvilken skærmstørrelse, du sidder på, og rangerer derefter dine søgningsresultater, så dem der har en responsiv hjemmeside kommer først, og dem der ikke har en responsiv hjemmeside kommer efter. Så derfor er det yderst vigtigt, at din hjemmeside er responsiv. Din hjemmeside bliver derfor synlig for brugere af alle skærmstørrelser.  

Hvis du bestiller en hjemmeside hos Podi, finder vi sammen ud af, hvad du vil have på din hjemmeside af funktioner, indhold og design. Vi laver en responsiv hjemmeside til dig med dine ønsker og krav, som er sat op i WordPress.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Når man er på kundebesøg, så klæder man sig efter forholdene. Så på med vest og hjelm, og ud på den store skrotplads 😁
Se hvad der kom ud af et godt besøg hos Uniscrap A/S på deres Facebookside 👍
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Er din hjemmeside
responsiv? 💻

Med et responsivt website får du en hjemmeside,
som passer til alle skærmstørrelser!

Ring og høre mere på tlf.: 22 32 38 37 eller kom forbi til en kop kaffe og lad os tage en snak om netop dine ønsker.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Podi ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?