Webbureau Odense

For at komme foran dine konkurrenter er det et ‘must’ at have en responsiv hjemmeside, som fungerer optimalt på computer såvel som mobil og tablet. I en tid, hvor mere og mere foregår på mobil enhed, er det yderst vigtigt, at du tilpasser din hjemmeside, således at dine kunder får en god brugeroplevelse – på alle platforme. I sidste ende kan dette have stor betydning for, om de rent faktisk køber noget af dig.

I et webbureau Odense som Podi er det en vigtig mission at skabe hjemmesider, som både afspejler virksomhedens ånd, men samtidig er optimeret i forhold til SEO, forskellige platforme og webdesign. Vi mener, at det er en god blanding af disse, som er med til at skabe succes for vores kunder.

I vores webbureau Odense sætter vi os selv i kundens sted

Hjemmesider fra Podi er udarbejdet i det mest brugervenlige CMS system på markedet. Hvis du bestiller en hjemmeside hos Podi, får du en løsning som er 100% responsiv, hvilket vil sige, at den ser godt ud på alle skærmstørrelser. Din hjemmeside vil også blive lavet i WordPress, som muligvis er markedets mest brugervenlige CMS system.   

Hele 27% af alle hjemmesider på internettet er lavet i WordPress. Der er en god grund til, at det er det mest brugte CMS system, da det er super brugervenligt. Selvom du ikke er teknisk anlagt, vil du nemt selv kunne rette og tilføje indhold til din WordPress hjemmeside.

Det første skridt for at komme foran dine konkurrenter i en Google-søgning, er at få en responsiv hjemmeside. Google placerer nemlig en responsiv hjemmeside over en ikke responsiv hjemmeside, når man laver en Google-søgning. Ring ind til Podi og kom foran dine konkurrenter i dag!

Hos Podi arbejder vi ud fra dine behov og krav til en hjemmeside. Når vi har haft en samtale omkring indhold og funktioner på din hjemmeside, kan du trygt overlade arbejdet til os, og vi vender tilbage indenfor den aftalte tid med en fuldt ud funktionsdygtig og responsiv hjemmeside til dig og din virksomhed.

Du får overdraget hjemmesiden, som du efterfølgende får 100% ejerskab over. 

 

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?