Webbureau Odense

For at komme foran dine konkurrenter er det et ‘must’ at have en responsiv hjemmeside, som fungerer optimalt på computer såvel som mobil og tablet. I en tid, hvor mere og mere foregår på mobil enhed, er det yderst vigtigt, at du tilpasser din hjemmeside, således at dine kunder får en god brugeroplevelse – på alle platforme. I sidste ende kan dette have stor betydning for, om de rent faktisk køber noget af dig.

I et webbureau Odense som Podi er det en vigtig mission at skabe hjemmesider, som både afspejler virksomhedens ånd, men samtidig er optimeret i forhold til SEO, forskellige platforme og webdesign. Vi mener, at det er en god blanding af disse, som er med til at skabe succes for vores kunder.

I vores webbureau Odense sætter vi os selv i kundens sted

Hjemmesider fra Podi er udarbejdet i det mest brugervenlige CMS system på markedet. Hvis du bestiller en hjemmeside hos Podi, får du en løsning som er 100% responsiv, hvilket vil sige, at den ser godt ud på alle skærmstørrelser. Din hjemmeside vil også blive lavet i WordPress, som muligvis er markedets mest brugervenlige CMS system.   

Hele 27% af alle hjemmesider på internettet er lavet i WordPress. Der er en god grund til, at det er det mest brugte CMS system, da det er super brugervenligt. Selvom du ikke er teknisk anlagt, vil du nemt selv kunne rette og tilføje indhold til din WordPress hjemmeside.

Det første skridt for at komme foran dine konkurrenter i en Google-søgning, er at få en responsiv hjemmeside. Google placerer nemlig en responsiv hjemmeside over en ikke responsiv hjemmeside, når man laver en Google-søgning. Ring ind til Podi og kom foran dine konkurrenter i dag!

Hos Podi arbejder vi ud fra dine behov og krav til en hjemmeside. Når vi har haft en samtale omkring indhold og funktioner på din hjemmeside, kan du trygt overlade arbejdet til os, og vi vender tilbage indenfor den aftalte tid med en fuldt ud funktionsdygtig og responsiv hjemmeside til dig og din virksomhed.

Du får overdraget hjemmesiden, som du efterfølgende får 100% ejerskab over. 

 

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?