Webbureau

Podi Webbureau kan vi nemt og hurtigt lave en hjemmeside til dig, så kontakt os idag, og få lavet din hjemmeside responsive. Vi kan springe til hvornår det skal være i processen, om det er i ideudviklingsfasen eller i implementeringsfasen, så står vi klar til at hjælpe dig på vej med din nye hjemmeside.

Vi laver en hjemmeside til dig der er 100% responsiv og sat op i wordpress. Hvilket vil sige, at du nemt selv kan lave opslag eller indlæg på din hjemmeside. Det er fundamentalt at man i dag har en responsiv hjemmeside, da en stor del af ens besøgende brugere er på en smartphone. Så ring til os idag og kom foran dine konkurrenter.

Professionelt webbureau

Med WordPress får du en responsiv hjemmeside med et kontrolpanel, som du kan tilgå overalt. Dette kræver ingen installation og er nemt at bruge. Du får en professionel hjemmeside, med et hav af muligheder og en brugeroverflade, som du hurtigt lære at kende.

Vidste du, at en responsiv hjemmeside får en topplacering på Google? Ja det er rigtigt, Google prioriterer responsive hjemmesider over ikke responsive hjemmesider. Google ved hvis du sidder på en smartphone, og vil derfor altid placere responsive hjemmesider højere end hjemmesider, som ikke er responsive.

Så kom foran dine konkurrenter i dag, med en responsiv hjemmeside lavet i wordpress!

Når du kontakter Podi Webbureau, sætter vi os ned og finder ud af, hvad det præcist er der skal med på din hjemmeside af indhold og funktioner. Vi kommer så med en pris, hvilket er et engangsbeløb. Når hjemmesiden er færdig, og du som kunde er tilfreds, sender vi en faktura. Når den er betalt, overdrager vi WordPress hjemmesiden til dig. Når den er lavet i WordPress, har du store muligheder for selv at rette ting på din hjemmeside. Det er super nemt at rette/tilføje tekst, billeder og opslag.