fbpx
Billig hjemmeside

Har du brug for at bestille en billig hjemmeside, billig webshop eller lignende, så kontakt Podi. Dine årlige omkostninger til din ny hjemmeside er ikke store hos Podi. Desværre kan du bestille en billig hjemmeside mange steder. Nogle gange kan det dog vise sig at blive en voldsomt dyr hjemmeside på grund af høje årlige omkostninger for hjemmesiden. Podi udvikler hjemmesider i WordPress. WordPress er det største hjemmesidesystem på verdensbasis.

Du kan bestille en billig hjemmeside hos Podi

En af fordelene ved at lave hjemmesider i WordPress er, at WordPress er gratis at anvende. WordPress er også licensfrit at bruge. Hosting er den eneste årlige omkostning, som du skal betale for samt support af hjemmesiden. Hvis din hjemmeside skal være synlig på internettet, skal den være hostet et sted. Din webhosting kan Podi sørge for.

Podis hjemmeside pris er ikke dyr, så du kan roligt kontakte os. Podi tilbyder dig en professionel, men billig hjemmeside med opsætning og design i WordPress. Du kan senere selv opdatere din ny hjemmeside med dine egne billeder m.m. ved hjælp af en manual fra os. Du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge Podi, selvom du får en manual.

Podi er af vores kunder kendt for vores kreative og målrettede arbejde samt fair priser. Hos Podi forlænger aftalerne ikke sig selv. Derfor er du ikke bundet til Podi i længere tid, end du selv vil. Under udviklingen af din hjemmeside, sørger Podi for SEO optimering m.m. Podi følger dig i hele forløbet fra start til slut, og er klar med support. Hos Podi ejer du også selv din egen hjemmeside, selvom du betaler en fornuftig pris. Du møder ikke dyre hosting priser, for der er ingen skjulte priser.

Podi leverer professionelle hjemmesider i flot grafisk design, selvom du får en hjemmeside til en god pris. Du kan vælge imellem flere forskellige design. Podi rådgiver dig gerne med inspiration m.m. tilpasset din virksomheds målgruppe. Podi gør det let for dig at få en flot grafisk hjemmeside med domæneoverdragelse, layout osv. Som reklamebureau har Podi stor erfaring og konkrete forslag til alle kunder. Samtidig tilbyder Podi dig også både billig hosting og teknisk support. Du får også selv eget login til din nye hjemmeside, men du kan altid få support hos Podi. Kontakt os og hør mere.