fbpx
Facebook bureau

Med sociale mediers store betydning og brug skaber annoncering på Facebook unikke muligheder for dig og din virksomhed. At holde styr på én eller flere Facebooksider kan dog være en tidskrævende affære, hvilket kan gøre annoncering en uoverskuelig tilføjelse. Hos Podi hjælper vi dig med glæde med at fjerne forvirringen.

Som alle øvrige sociale medier ændrer Facebook sig konstant. Dette gælder også, hvornår annoncer virker samt hvem de virker på. Vi har fingeren på pulsen og ved på baggrund af vores erfaring, hvordan vi rammer din målgruppe.

Facebook annoncering

Vi vil hos Podi starte ud med at lave en Facebookstrategi, så begge parter er indforståede om en handlingplan. Denne strategi har til formål at se, hvilke aktiviteter på Facebook, som kan løfte eller forøge jeres identitet. Med dette udgangspunkt optimerer vi facebooksidens visuelle stil. Dette gøres naturligvis i overensstemmelse med vores fælles strategi samt jeres øvrige profil.

Annoncering på Facebook og andre sociale medier skaber uanede muligheder men samme mængde udfordringer, hvis ikke hele processen behandles professionelt. Med vores store erfaring med annoncering i mange varierende brancher kan vi gennem et samarbejde med dig skabe positive resultater.

For at nå helt ud til din målgruppe kan vi installere en Facebook-pixel på din hjemmeside. På denne måde kan vi lære dine kunder bedre at kende og nå hurtigere og mere målrettet ud til dem på et senere tidspunkt. Pixlen registrerer, når besøgende på din side gennemfører en bestemt handling, hvilket skaber en bedre mulighed for at nå ud til personen gennem mere personlige annoncer. For at holde gang i processen er der mulighed for 1. times rådgivning om måneden, så det, vi sammen har søsat, kan fortsætte på samme kurs.

Hvis du finder vedligeholdelse af Facebook for tidskrævende og udfordrende, tilbyder vi desuden fuld SoMe management. Ydermere vil vi fra måned til måned levere en rapport, der viser aktiviteten på din Facebookside.