grafisk design

Podi arbejder med grafisk design og grafisk arbejde, tryk og tryksager og meget andet. Selv små detaljer kan gøre designet langt mere professionelt i udseende. Det rette grafiske design er god reklame for din virksomhed. Grafisk design har stor betydning og kan gøre stor forskel – også med hensyn til genkendelighed. Et godt grafisk design kan sørge for, at dit budskab bundfælder sig effektivt.

Godt grafisk design hjælper din virksomhed

Der er mange budskaber og mange redskaber til at få budskabet ud i offentligheden på. Redskaberne kan være små enkeltark kaldet flyers, plakater, annoncer, bannere m.m. Fortæl Podi, hvilket budskab du vil have ud, så finder vi dette redskab til formålet. Hvad er dit mål og din målgruppe? Skal noget indhold eller visse billeder fremhæves? Eller måske har du et designmanual, som vi skal bruge som udgangspunkt? Sammen kan vi se på nogle eksempler, og hvad I synes bedst om med hensyn til stil. Så lad os aftale et møde og medbring gerne tekst og billeder.

Efter mødet laver Podi det første arbejdsudkast via vores egen tekstforfatter og andre specialister. Så kan I ud fra dette konkrete udkast komme med ændringer og idéer undervejs. Sammen finder vi frem til det budskab, som I vil kommunikere. Når vi har fundet frem til en tilfredsstillende løsning, klargøres udkastet til tryk og om ønsket til webbrug.

Der er tale om to forskellige filer til disse formål. I godkender selvfølgelig, før udkastet sendes til tryk. Man skal huske, at genkendelighed altid er en stor fordel. Dette gælder også ved udarbejdelse af logo. Podi sender dig dit logo i filformater velegnet til både tryk og webbrug. Podi sender dig også en såkaldt negativ version. Dette gør det muligt for dig at bruge dit logo på mørke flader.

Podi leverer mange løsninger. Så kontakt gerne Podi og hør mere. Aftal gerne et uforpligtende møde med Podi. Besøg Podis webshop for tryksager eller ring på tlf.: 22323837.