fbpx
Podi - Markedsføring i Øjenhøjde

Vores mission

Hos Podi ønsker vi at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til online markedsføring. Netop derfor har vi også valgt kun at samarbejde med branchens bedste, der igennem knowhow og gode erfaringer kan bidrage med konstruktive idéer til god og kreativ markedsføring til en lang række virksomheder fra forskellige brancher.

For os er det altafgørende at skabe gennemskuelige produkter og løsninger til alle vores kunder, ligesom vi vægter den ærlige kommunikation utrolig højt. Når I vælger Podi til at stå for jeres social media management samt andre former for digital markedsføring, kan I således også være 100 % sikre på, at vi aldrig vil komme til at sælge jer noget, I ikke kan bruge.

Vi lægger ikke skjul på, at resultaterne af god markedsføring ikke kommer i løbet af få dage, uanset om det er via sociale medier, en ny hjemmeside eller andet online markedsføring – vi tør til gengæld garantere jer, at resultaterne VIL komme i løbet af en relativt kort periode med intensiv markedsføring og vedligeholdelse af denne indsats.

For vores forretning er det ganske enkelt en vigtig forudsætning, at der skabes tætte relationer til alle vores kunder. Dette gør vi ikke blot for vores egen vindings skyld, men fordi disse tætte relationer tillader os at lære jer, jeres virksomhed og jeres kunder at kende. Noget der i sidste ende vil komme til at danne grundlaget for et rigtig godt samarbejde og et endnu stærkere produkt i form af den markedsføring, vi arbejder sammen om.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder totalløsninger indenfor social media marketing og er således jer behjælpelige med alt lige fra konsulentarbejde til eksekvering af en given SoMe strategi. Grundstenen for online succes er at I har en hjemmeside/webshop, der er optimeret og fungerer som den skal i forhold til SEO og eventuelt AdWords.

Når vi indgår et samarbejde om f.eks. social media management, sørger vi derfor også for at udarbejde en solid plan for selve samarbejdet, hvori forventninger, målsætninger og rammer for dette tydeligt fremgår. Vi tilbyder ligeledes at hjælpe jer med at forstå de forskellige begreber og værktøjer, der knytter sig til social media marketing, ligesom vi også kan være jer behjælpelige med andre former for moderne markedsføring. Igennem bagvedliggende analyser, hjælper vi jer med at finde ud af, om I blot skal anvende et enkelt socialt medie eller om det kan være skabe flere resultater for jeres virksomhed at anvende en kombination af flere, eksempelvis en kombination af Facebook og Instagram.

Vi sørger for at skabe synergi mellem jeres kommunikative og visuelle profil

På fuldstændig samme måde sørger vi naturligvis også for, at der skabes en rød tråd imellem jeres sociale medier. Derfor udarbejdes markedsføringsplanen, så den kan appliceres de medier, I nu måtte have ønsker om at anvende fremover.