fbpx
Podi Betalingsgateway

Er du på udkig efter en løsning, så du kan modtage betalinger online? Det kan Podi løse for dig, for det arbejder vi meget med. Du kan frit vælge betalingsgateway, men vi anbefaler Bambora, som leverandør. Bambora har indløsningsaftale og betalingsgateway – så skal man kun ansøge et sted.

Vores erfaring med Bambora er at de altid er først med de nye produkter, der virker uden problemer samtidig med deres backend er meget brugervenlig. Podi kan integrere denne betalingsgateway i dit system. Podi giver dig sikre og samtidig fleksible betalingsløsninger. Det er, uanset om din virksomhed er en stor eller mindre virksomhed.

Betalingsgateway der gør det nemt for dig

Det er vigtigt med en velfungerende betalingsgateway, så dine kunder får en god oplevelse på din webshop eller hjemmeside. Det skal være nemt at betale online. Med Bambora er vi med dig under hele forløbet. Du kan få support og hjælp undervejs, hvis du får behov. Podi kan samtidig rådgive dig om nethandel og betalings Gateway til din forretning online.

Podi kan også vise dig, hvordan Bambora virker i praksis på din egen hjemmeside. Hvis du ønsker det, kan vi lave en såkaldt testkonto. Så kan du prøve det af selv, før vi aktiverer din testkonto. Det giver dig en god mulighed for selv at teste det. Du giver bare Podi besked, når du er klar. Herefter kan du tage imod betalinger online.

Podi kan rådgive dig om de forskellige valgmuligheder, for der er mange. Der er eksempelvis flere shopløsninger. Det er betalingsmoduler såsom Magento, Prestashop, Shopify og WooCommerce m.m. Andre betalingsmoduler hedder eksempelvis osCommerce, Joomla, e-conomic, HikaShop, TeaCommerce. Der findes også dynamicWEB, dandomain betalingsmodul, WordPress betalingsmodul til WP e-commerce m.m., så der er mange løsninger.

Via vores samarbejde med Bambora får du en solid teknisk og sikker betalingsløsning, der inkluderer masser af features og muligheder for at tilpasse løsningen til din forretning.

Hos Podi har vi valgt at gøre det let for dig – derfor klarer vi altid besværet, således du kun skal bruge kræfter på det du er bedst til.

Der er også mulighed for at tilknytte mobilbetaling via en løsning fra os.

Mere end 82.000 webshops benytter Bambora