Du kan få mere af vide om hvad vi vil, kan og gør som et lokalt digital marketingbureau

Kontakt os her

Du finder os i hjertet af Vendsyssel

Vi beskæftiger os med adskillige discipliner indenfor online og offline markedsføring

Hvad vi vil

Hos Podi er det altafgørende at skabe gennemskuelige produkter og løsninger. Vi inkluderer derfor altid dig i processen, og vægter den ærlige kommunikation utroligt højt. Hos os er I altid 100% sikre på, at vi ikke sælger jer noget, I ikke kan bruge.

 

Vi gør det let

Vi bestræber os på at gøre det let for dig som kunde at kunne følge med i processen, uanset om det handler om at opbygge en hjemmeside, skabe synlighed på nettet eller opnå en succesfuld tilstedeværelse på sociale medier.

Samtidig sørger vi også for, at du kan fokusere på din forretning og det, du er bedst til, mens vi klarer det “kedelige” arbejde for dig.

Hvad vi kan

Vi tilbyder totalløsninger indenfor digital tilstedeværelse og social media marketing. Vi lægger grundstenene for jeres succes, og kan derfor sørge for hjemmesider, søgemaskineoptimering, Google Ads og meget mere.

Når vi indgår et samarbejde omkring vores ydelser, udarbejder vi derfor også en solid samarbejdsplan, så vi er enige om vores forventninger og målsætninger. Dermed sørger vi for, at vi får præcis, hvad du behøver, og at dine digitale drømme og grafiske visioner bliver mødt.

 

Gennemsigtigt og gennemført

Vi lægger ikke skjul på, at resultaterne af en god markedsføring ikke kommer i løbet af få dage, uanset om det er via en ny hjemmeside, sociale medier, andet online markedsføring. Til gengæld kan vi garantere jer, at resultaterne VIL komme i løbet af en relativt kort periode med intensiv markedsføring og vedligeholdelse af denne indsats.

Med et erfarent og uddannet team står vi klar som jeres nye samarbejdspartner, og finder den mest succesfulde løsning for jeres drømme, ambitioner og identitet. Vi leder jer sikkert på vej til at træde ind på det digitale verdenskort.

Hvad vi gør

Hos Podi samler vi på tætte relationer med vores kunder. Vi ønsker at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til markedsføring, og har på den baggrund ofte et stærkt sammenhold med vores partnere.

På den måde lærer vi jer, jeres virksomhed og jeres kunder at kende, hvilket i sidste ende danner et godt samarbejde og et endnu stærkere produkt i form af den markedsføring, vi sammen arbejder om.

Hvad sige vores kunder om os

Vores anmeldelser fra vores kunder

Se vores cases
Byens Elteknik

Erhvervskunde | Østervrå

“Vi har brugt Podi til at lave vores hjemmeside og skyde vores Facebook igang. Fantastiske og kompetente medarbejdere som ved hvad de laver. De bedste anbefalinger herfra.”

Salut Event

Ejer Kristian Staurup Lassen | Aalborg

“Jeg har anvendt Podi til Google Ads og SEO optimering. Jeg har kunne konstateret god aktivitet på begge dele. Henrik har samtidigt været en fantastisk sparringspartner med netværk. Kæmpe Anbefaling herfra.”

Cad Tegnestuen

Ejer Morten Madsen | Hjørring

“Vi har brugt Podi til at lave ny hjemmeside, de yder en super service med kreative og kompetente medarbejdere. Og kan kun anbefale andre der ønsker hjælp til webløsninger at kontakte Podi.”

Aalborg Recycling og G-Fiber

Afdelingsleder Bernt Pedersen | Aalborg

“Vi har brugt PODI de seneste 2 år til hjemmesider, facebook , SEO og Google ads, fornuftige priser men kvalitets arbejde og de holder hvad de lover, meget seriøst og professionelt.!”