SEO optimering Podi

Søger du på ”SEO optimering, SEO Analyse og SEO bureau”, så er du landet det rette sted. Podi arbejder som reklamebureau også med SEO optimering og lignende. Mange kunder og brugere har mindre tillid til de betalte søgeresultater sammenlignet med de organiske på fx Google. Størstedelen af potentielle købere starter deres købsproces på internettet. Online markedsføring er en vigtig del af markedsføringen, da mange handler online.

 

SEO optimering er starten på mange på succes på internettet

Det er derfor vigtigt, at de potentielle købere søger dig frem på internettet. Størstedelen af brugerne nærer større tillid til de organiske søgeresultater end til de betalte. Dette gør, at SEO optimering eller søgemaskineoptimering betaler sig for dig. Når din hjemmeside rangerer højt på Google, så får du mere trafik ind på din hjemmeside. Man kan inddele SEO i en indledende planlægningsfase og i løbende SEO-optimering.

SEO giver dig flere besøgende ind på din hjemmeside, flere leads, mere salg, flere telefonopkald m.m. Du kan også få et større antal tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Når Podi laver din SEO optimering, bliver du mere synlig for potentielle kunder i søgemaskinerne. Med optimeringen forbedres flere faktorer, som rangerer din hjemmeside bedre i søgeresultaterne. Det giver større synlighed i søgemaskinerne og ofte mere salg. Man SEO optimerer løbende for at holde en optimal placering. Podi laver fortrinsvis SEO optimering til Google, da næsten al søgetrafik kommer derfra. Hele 72% af Google-brugerne klikker på søgeresultaterne vist på side 1 ifølge undersøgelse af Advanced Web Ranking. Den bedste placering er øverst på side 1.

Når man googler noget, har man ofte et behov eller et erkendt problem. Du kan få brugernes tillid ved at beskrive din ekspertise. Ofte har folk ikke fundet produktet eller løsningen. Ellers skal folk blot vælge en leverandør. Google sigter efter at vise det optimale søgeresultat og imødegå formålet med søgningerne. Google tilpasser også søgeresultater efter brugerens geografiske opholdssted, hvis geografi er relevant. SEO optimering gavner alle virksomheder.

Søgemaskineoptimering eller SEO optimering har ikke kun mere trafik til din hjemmeside som formål. Formålet er ikke så mange besøg som muligt – men flere målrettede besøg. Det er relevant trafik, som gavner din virksomhed. Man kan derfor tale om at fastlægge en strategi og planlægge ud fra den. Intet er stærkere end sit svageste led. Dette gælder også for SEO optimering.