Facebook bureau

Effektiv Facebook annoncering for små og store virksomheder

Mange virksomheder har fået øjnene op for mulighederne ved Facebook annoncering. De fleste kan lave et opslag på Facebook. Det er straks mere kompliceret at opsætte annoncer, som visuelt repræsenterer virksomheden og samtidig rammer netop jeres målgruppe.

Podi er et digitalt bureau med speciale i Facebook annoncering for virksomheder.

Med Podi får I en erfaren samarbejdspartner, der har høje ambitioner på jeres vegne. Vi forstår at målrette annoncer til de relevante målgrupper, og har erfaring fra en bred vifte af brancher. Som jeres samarbejdspartner på sociale medier sørger vi for at skabe resultater for jeres virksomhed, som kan måles på bundlinjen.

Med et lille budget på Facebook kan der skabes gode resultater. Fordelene ved Facebook annoncering er mange. Et af dem er, at alle resultaterne er målbare. Du får viden om, hvor mange der klikker ind på hjemmesiden efter at have set en annonce. Eller hvor mange der rent faktisk har set 100% af din video.

Denne viden kan med fordel bruges til at komme endnu mere i dybden med, hvem det er, der køber dine produkter. Når du først ved det, er det nemt at målrette reklamer mod ens målgruppe gennem Facebooks annonceringsværktøjer. Dvs. at jo mere data og indblik du har, jo billigere er Facebook annoncering.

Med Facebook annoncering fra Podi får I følgende fordele:

  • Der udarbejdes en digital Facebookstrategi i samarbejde med jeres virksomhed.
  • Målrettet remarketing med Facebook Pixel, som sikrer højere konverteringsgrad.
  • 1 times rådgivning om gode organiske opslag tilbydes 1 gang om måneden.
  • I får hver måned en rapport, der viser nøgletal for seneste måneds annoncering
  • Der udarbejdes annoncer omhandlende ét tema hver måned, som undervejs optimeres i forhold til målgruppe, grafisk materiale og tekst.