Ny hjemmeside

Har du brug for hjælp til ny hjemmeside, webbureau, WordPress hjemmeside e.lign? Der er professionel hjælp at hente hos Podi. Podi løser mange opgaver indenfor disse områder. Podi er også Adwords specialist og har stort kendskab til Google Adwords, design af hjemmeside m.m.

Ny hjemmeside og meget andet

Podi kan tilbyde dig en flot, men billig hjemmeside. Herudover arbejder Podi også med annoncering på Facebook, visitkort, tryk, grafisk design, hosting m.m. Som professionelt reklamebureau, SEO bureau og webbureau tilbyder Podi også SEO optimering (søgemaskineoptimering), digital markedsføring m.m. Podi løser også opgaver med tryksager, betalingsløsninger såsom fx betalings gateway, grafisk arbejde m.m. Udover at betale for din ny hjemmeside kan der være andre omkostninger til fx markedsføring.

Spekulerer du på: hvad koster en hjemmeside? Hos Podi kan du bestille en billig hjemmeside med flot grafisk design m.m. Prisen for en hjemmeside ligger på kr. 10.000,00 eller i nærheden. Mindre kan ikke gøre det, når du skal have en rigtig hjemmeside. Med i dette priseksempel er fx vores grafikeres, udvikleres og tekstforfatteres tidsforbrug. Snak med Podi, så vi får klarlagt dine ønsker og behov. Så kan vi få kortlagt alle detaljer, handlingsplan og pris.

Det er ikke lige meget, hvordan din ny side kommer til at se ud. Den kommer til at spille en central rolle for din virksomhed. Podi sørger for alt til din hjemmeside, og laver den helt fra bunden af med billeder, design osv. Optimering af din ny hjemmeside er også afgørende. Her drejer det sig om optimering til samtlige platforme. Platforme er eksempelvis også PC, tablets og smartphones. Med Podi får din ny hjemmeside et responsivt design. Det er vigtigt, at din ny hjemmeside kan tilpasse sig automatisk til brugerens enhed.

Med til optimeringen af din ny hjemmeside hører også søgemaskineoptimering (SEO). Det er vigtigt, at trafik ledes hen på din ny hjemmeside. Hos Podi har bliver din hjemmesidetekst skrevet af en tekstforfatter.

Podi tilbyder dig en ny hjemmeside efter dine krav. Hjemmesiden udarbejder vi i WordPress, og du ejer selv din hjemmeside. Mange af vores kunder får skrevet 10 sider med tekst, billeder m.m. Du kan også vælge flere sider end de 10 sider. Podi kan opdatere din hjemmeside gratis med ny tekst og billeder ganske gratis. Med til hjemmesiden hører også kontaktformularer, 1-5 e-mailadresser, beskyttelse mod virus og spam. Med Podi undgår du lange bindingsperioder og forudbetaling for langt ud i fremtiden.