Ny webshop

Skal du have lavet en ny webshop? Som webbureau har Podi stor erfaring med professionelle webshops for vores kunder. Vores kunder er forskellige ligesom hjemmesiderne. Generelt er hjemmesider meget forskellige, så der er mange muligheder. Du kan udvide din nuværende WordPress hjemmeside med webshop m.m.

Ny webshop – Der er mange muligheder

Markedsføring er meget vigtig for mange virksomheder. Online markedsføring bruges i alle brancher. Online markedsføring rådgiver Podi gerne din virksomhed om. Podi kan lave din ny webshop i WordPress og WooCommerce til en fornuftig pris. Mange kunder bestiller en webshop med integrationer. Det kan være kassesystemer, regnskabsprogrammer, Dankortbetaling eller øvrige kreditkort. Der er også PayPal, kontooverførsel som standard i WooCommerce. En betalingsgateway er nødvendig for at modtage betalingskort. Øvrige betalingsmuligheder er Epay.dk, Braintree, Stripe m.m.

Podi kan også integrere pakkelabels med pakkelabels.dk. Der kan også laves integration med pick-up points. Så kan kunderne hente deres varer lokalt.

Man kan sagtens få lavet en webshop i WordPress, hvis man bruger WooCommerce. WooCommerce er en gratis udvidelse af WordPress. Denne udvidelse har dansk oversættelse og flere gode integrationsmuligheder. WooCommerce giver dig fordele som lave faste udgifter, brugervenlighed m.m. WooCommerce fungerer samtidig som almindelig hjemmeside.

Udover WooCommerce findes der andre systemer til webshops. Andre webshopsystemer er Magento, Shopify og Prestashop m.m. Måske behøver du en helt specifik funktionalitet. Du kender måske selv et andet system i forvejen. Nogle foretrækker større løbende omkostninger samt mindre startomkostninger.

Du skal beslutte, om du ønsker en skabelon eller et skræddersyet design. Dit valg påvirker selvfølgelig prisen. Podi kan lave begge dele alt efter dine ønsker. Der bliver behov for flere møder, før vi går i gang med skræddersyet design. Vi skal drøfte dine krav og ønsker til design og købsflow, nyhedsbreve samt øvrig funktionalitet. Det går der tid med, men det undgår vi ikke. Du ender op med en helt unik ny webshop med Podi. Webshoppen kommer til at matche dit marked samt målgruppe. Ofte vælger webshops, som allerede er online, en skræddersyet løsning.

Vælger du skabelon, kan Podi vise dig gode eksempler. Skabeloner giver dig en fin webshop, men til lavere pris. Desværre får du så ikke en unik webshop eller det helt ønskede design eller funktionalitet. Skabeloner er godt for nystartede virksomheder. Så kommer salget i gang, før der betales for en unik webshop. En skabelon kan bygges videre til en unik løsning. Man starter ikke helt forfra med udviklingen. WordPress og WooCommerce muliggør designændringer og ny funktionalitet.