Markedsføring via sociale medier - Aalborg, Århus, Odense og København

Markedsføring via sociale medier

I en moderne verden, hvor alt nærmest foregår via mobil, tablet eller computer, er det de færreste forbrugere, der ikke også færdes på social media platforme som Facebook, Instagram, Youtube eller noget helt fjerde.

Det er derfor sund fornuft, at man som virksomhed også sørger for at være til stede på en eller flere af disse medier med henblik på at kommunikere og markedsføre sig overfor eksisterende såvel som nye kundeemner.

Det skal dog give mening for jer, virksomheden og ikke mindst jeres målgruppe, hvorfor det naturligvis også er helt ulogisk at bruge en masse kræfter på Instagram, hvis lige netop jeres kunder befinder sig på Facebook.

Hos Podi ved vi, at det kan være rigtig svært at gennemskue, hvor det kan være en god idé at markedsføre sig og især hvordan man egentlig markedsfører sig bedst muligt i forhold til ROI.

Som et professionelt SoMe-bureau, har vi stor erfaring med markedsføring via sociale medier og kan derfor være jer behjælpelige fra starten.

I et tæt samarbejde med jer udarbejder vi en optimal strategi til anvendelse i eksekveringsfasen, hvor der skal postes, kommunikeres og en masse andre ting, der styrker jeres tilstedeværelse.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Markedsføringsstrategi

Når vi udarbejder den markedsføringsstrategi, der skal danne rammerne og fundamentet for vores samarbejde, bringer vi først og fremmest vores knowhow i spil. Qua tidligere erfaringer har vi således en helt klar holdning til, hvad god markedsføring er, når vi færdes på de sociale medier og det vil I også kunne se i jeres markedsføringsplan. Dette afhænger selvfølgelig af det pågældende medie, da man ofte vil opleve de måder, hvorpå folk opfører sig på de forskellige platforme som værende meget forskelligartede. Ligeledes er det ofte forskellige målgrupper, I vil møde, afhængig af om I markedsfører jer via Instagram, Youtube, Facebook eller sågar blogmedier. Udover vores store erfaring, anvender vi de forskellige analyseværktøjer på eksempelvis Facebook til at finde ud af, hvem der som regel besøger jeres side, hvilke opslag der har bedst reach samt hvilke opslag, der med fordel kan boostes fremadrettet.

Omkostningslav markedsføring

Når vi sammenligner markedsføring via sociale medier med andre former for markedsføring, herunder TV-reklamer, radiospots og trykte annoncer i aviser, magasiner m.m. er det en relativt billig måde at markedsføre sig og det af flere årsager. Først og fremmest er markedsføring via sociale medier billigere, fordi værktøjer som boosting er væsentligt billigere end en trykt reklame i et magasin. For 500 kr. om måneden til boosts, kan I som virksomhed nå rigtig langt, hvorimod man sjældent når særlig langt for samme beløb ved annoncering i lokale eller landsdækkende medier. Ligeledes har social media marketing den helt klare fordel, at når der først er skabt et buzz omkring virksomhedens side igennem eksempelvis boosts, så vil I også kunne se dette på de organiske visninger – altså, de visninger der ikke koster jer noget.

Vedligeholdelse er alfa omega

Som professionelt bureau oplever vi tit, at virksomheder ganske enkelt ikke har de tidsmæssige ressourcer til at vedligeholde en side på Facebook og det er desværre her, en solid indsats tit og ofte går tabt. De fleste platforme som Facebook og Instagram er nemlig indrettet således, at hvis I som virksomhed vil vises i en News Feed Algoritme, jamen så er tilstedeværelse et af de væsentligste nøgleord.

Derfor tilbyder vi vores kunder personlige og ikke mindst fleksible løsninger, hvor der tages udgangspunkt i lige netop jeres virksomhed. Hvis I sørger for at varetage dagligdagens opgaver som kundebetjening, varebestillinger m.m., så sørger vi til gengæld for, at jeres SoMe markedsføring fungerer upåklageligt.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

 

 

Facebook

Hos Podi nyder vi at deltage i forskellige erhvervsnetværk, hvor der er masser af energi og samarbejde

Jammerbugt FC er et af de netværk som vi deltager i, hvor netop energien og hjælpsomheden overfor hinanden i netværket er stor.

Kunne du tænke dig at høre mere om dette gode netværk eller komme med som gæst og møde en masse spændende forretningsfolk - Vi mødes fredag morgen kl. 07.30-09.00 ...så kontakt Henrik Thomsen 23643939
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi støtter vi op om Vendsyssel FF og er en del af Erhvervsnetværket, der torsdag var på virksomheds besøg hos AVV i Hjørring

Står du over mangler et godt og seriøst erhvervsnetværk i Hjørring - så giv Henrik Thomsen 23643939 et kald og hør hvad vi mener som deltager i VFFs netværk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

I Podi er vi vilde med erhvervsnetværk.

I dag var der opstart på den nye sæson i Jammerbugt FCs erhvervsnetværk - et super godt netværk med masser af energi og hjælpsomme netværkskollegaer....

God weekend :-)
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?