Markedsføring via sociale medier - Aalborg, Århus, Odense og København

Markedsføring via sociale medier

I en moderne verden, hvor alt nærmest foregår via mobil, tablet eller computer, er det de færreste forbrugere, der ikke også færdes på social media platforme som Facebook, Instagram, Youtube eller noget helt fjerde.

Det er derfor sund fornuft, at man som virksomhed også sørger for at være til stede på en eller flere af disse medier med henblik på at kommunikere og markedsføre sig overfor eksisterende såvel som nye kundeemner.

Det skal dog give mening for jer, virksomheden og ikke mindst jeres målgruppe, hvorfor det naturligvis også er helt ulogisk at bruge en masse kræfter på Instagram, hvis lige netop jeres kunder befinder sig på Facebook.

Hos Podi ved vi, at det kan være rigtig svært at gennemskue, hvor det kan være en god idé at markedsføre sig og især hvordan man egentlig markedsfører sig bedst muligt i forhold til ROI.

Som et professionelt SoMe-bureau, har vi stor erfaring med markedsføring via sociale medier og kan derfor være jer behjælpelige fra starten.

I et tæt samarbejde med jer udarbejder vi en optimal strategi til anvendelse i eksekveringsfasen, hvor der skal postes, kommunikeres og en masse andre ting, der styrker jeres tilstedeværelse.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Markedsføringsstrategi

Når vi udarbejder den markedsføringsstrategi, der skal danne rammerne og fundamentet for vores samarbejde, bringer vi først og fremmest vores knowhow i spil. Qua tidligere erfaringer har vi således en helt klar holdning til, hvad god markedsføring er, når vi færdes på de sociale medier og det vil I også kunne se i jeres markedsføringsplan. Dette afhænger selvfølgelig af det pågældende medie, da man ofte vil opleve de måder, hvorpå folk opfører sig på de forskellige platforme som værende meget forskelligartede. Ligeledes er det ofte forskellige målgrupper, I vil møde, afhængig af om I markedsfører jer via Instagram, Youtube, Facebook eller sågar blogmedier. Udover vores store erfaring, anvender vi de forskellige analyseværktøjer på eksempelvis Facebook til at finde ud af, hvem der som regel besøger jeres side, hvilke opslag der har bedst reach samt hvilke opslag, der med fordel kan boostes fremadrettet.

Omkostningslav markedsføring

Når vi sammenligner markedsføring via sociale medier med andre former for markedsføring, herunder TV-reklamer, radiospots og trykte annoncer i aviser, magasiner m.m. er det en relativt billig måde at markedsføre sig og det af flere årsager. Først og fremmest er markedsføring via sociale medier billigere, fordi værktøjer som boosting er væsentligt billigere end en trykt reklame i et magasin. For 500 kr. om måneden til boosts, kan I som virksomhed nå rigtig langt, hvorimod man sjældent når særlig langt for samme beløb ved annoncering i lokale eller landsdækkende medier. Ligeledes har social media marketing den helt klare fordel, at når der først er skabt et buzz omkring virksomhedens side igennem eksempelvis boosts, så vil I også kunne se dette på de organiske visninger – altså, de visninger der ikke koster jer noget.

Vedligeholdelse er alfa omega

Som professionelt bureau oplever vi tit, at virksomheder ganske enkelt ikke har de tidsmæssige ressourcer til at vedligeholde en side på Facebook og det er desværre her, en solid indsats tit og ofte går tabt. De fleste platforme som Facebook og Instagram er nemlig indrettet således, at hvis I som virksomhed vil vises i en News Feed Algoritme, jamen så er tilstedeværelse et af de væsentligste nøgleord.

Derfor tilbyder vi vores kunder personlige og ikke mindst fleksible løsninger, hvor der tages udgangspunkt i lige netop jeres virksomhed. Hvis I sørger for at varetage dagligdagens opgaver som kundebetjening, varebestillinger m.m., så sørger vi til gengæld for, at jeres SoMe markedsføring fungerer upåklageligt.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

 

 

Facebook

Podi var medarrangør på velgørenheds arrangementet med Jesper "Kasi" Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Jesper holdt en spændende og levende foredrag og op- og nedture i erhvervslivet og sportsverden

Tjek artiklen ud
ditvendsyssel.dk/lokale-nyheder/kasi-jesper-vaeltede-vraa-med-spaendende-og-levende-foredrag.aspx
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Med ønsket om et lykkebringende 2018 ønsker vi hos Podi kunder, venner af huset, kollegaer og andet godt folk ....Godt Nytår ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Årets netværker 2017 i Vendsyssel FFs Erhvervsnetværk blev Henrik Thomsen, der er partner i Podi.dk

Torben Jespersen er facilitator for netværket fortæller, at der er en blanding af lokale virksomheder fra Hjørring og omegn samt nogle fra eksempelvis Aalborg. Vi ligger meget vægt på at det skal give værdi, samtidig skal det også være sjovt.

For Podi er erhvervsnetværket i VFF vigtigt, fortæller Henrik Thomsen. Det giver masser af glæde og energi at hjælpe sine kollegaer i netværket med at få nye kontakter. Samtidig er der også god økonomisk fornuft i at deltage i netop dette netværk.

Der er en meget positiv stemning blandt kollegaerne, så skulle du overveje om det er noget for din virksomhed, så er der endnu et par ledige pladser tilbage.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hos Podi er vi med at arrangere foredraget "Hvor der er vilje, er der vej" med Kasi Jesper til fordel for hjælpe organisationen Help Africa - Fredag 12. januar kl 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå

"Intet er umuligt - opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op"
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper "Kasi" Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.

I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København).......

Arrangører: Help Africa - læs mere på helpafrica.foundation/
Alle indtægter går ubeskåret til Helpafrica Uganda
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Udviklingsdag på Restaurant Hedelund i Brønderslev for Podi :-) ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?