Markedsføring via sociale medier - Aalborg, Århus, Odense og København

Markedsføring via sociale medier

I en moderne verden, hvor alt nærmest foregår via mobil, tablet eller computer, er det de færreste forbrugere, der ikke også færdes på social media platforme som Facebook, Instagram, Youtube eller noget helt fjerde.

Det er derfor sund fornuft, at man som virksomhed også sørger for at være til stede på en eller flere af disse medier med henblik på at kommunikere og markedsføre sig overfor eksisterende såvel som nye kundeemner.

Det skal dog give mening for jer, virksomheden og ikke mindst jeres målgruppe, hvorfor det naturligvis også er helt ulogisk at bruge en masse kræfter på Instagram, hvis lige netop jeres kunder befinder sig på Facebook.

Hos Podi ved vi, at det kan være rigtig svært at gennemskue, hvor det kan være en god idé at markedsføre sig og især hvordan man egentlig markedsfører sig bedst muligt i forhold til ROI.

Som et professionelt SoMe-bureau, har vi stor erfaring med markedsføring via sociale medier og kan derfor være jer behjælpelige fra starten.

I et tæt samarbejde med jer udarbejder vi en optimal strategi til anvendelse i eksekveringsfasen, hvor der skal postes, kommunikeres og en masse andre ting, der styrker jeres tilstedeværelse.

Få et uforpligtende
tilbud indenfor få timer


Markedsføringsstrategi

Når vi udarbejder den markedsføringsstrategi, der skal danne rammerne og fundamentet for vores samarbejde, bringer vi først og fremmest vores knowhow i spil. Qua tidligere erfaringer har vi således en helt klar holdning til, hvad god markedsføring er, når vi færdes på de sociale medier og det vil I også kunne se i jeres markedsføringsplan. Dette afhænger selvfølgelig af det pågældende medie, da man ofte vil opleve de måder, hvorpå folk opfører sig på de forskellige platforme som værende meget forskelligartede. Ligeledes er det ofte forskellige målgrupper, I vil møde, afhængig af om I markedsfører jer via Instagram, Youtube, Facebook eller sågar blogmedier. Udover vores store erfaring, anvender vi de forskellige analyseværktøjer på eksempelvis Facebook til at finde ud af, hvem der som regel besøger jeres side, hvilke opslag der har bedst reach samt hvilke opslag, der med fordel kan boostes fremadrettet.

Omkostningslav markedsføring

Når vi sammenligner markedsføring via sociale medier med andre former for markedsføring, herunder TV-reklamer, radiospots og trykte annoncer i aviser, magasiner m.m. er det en relativt billig måde at markedsføre sig og det af flere årsager. Først og fremmest er markedsføring via sociale medier billigere, fordi værktøjer som boosting er væsentligt billigere end en trykt reklame i et magasin. For 500 kr. om måneden til boosts, kan I som virksomhed nå rigtig langt, hvorimod man sjældent når særlig langt for samme beløb ved annoncering i lokale eller landsdækkende medier. Ligeledes har social media marketing den helt klare fordel, at når der først er skabt et buzz omkring virksomhedens side igennem eksempelvis boosts, så vil I også kunne se dette på de organiske visninger – altså, de visninger der ikke koster jer noget.

Vedligeholdelse er alfa omega

Som professionelt bureau oplever vi tit, at virksomheder ganske enkelt ikke har de tidsmæssige ressourcer til at vedligeholde en side på Facebook og det er desværre her, en solid indsats tit og ofte går tabt. De fleste platforme som Facebook og Instagram er nemlig indrettet således, at hvis I som virksomhed vil vises i en News Feed Algoritme, jamen så er tilstedeværelse et af de væsentligste nøgleord.

Derfor tilbyder vi vores kunder personlige og ikke mindst fleksible løsninger, hvor der tages udgangspunkt i lige netop jeres virksomhed. Hvis I sørger for at varetage dagligdagens opgaver som kundebetjening, varebestillinger m.m., så sørger vi til gengæld for, at jeres SoMe markedsføring fungerer upåklageligt.

For en uforpligtende snak om jeres muligheder for markedsføring via sociale medier, kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed.

 

 

Facebook

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Når man er på kundebesøg, så klæder man sig efter forholdene. Så på med vest og hjelm, og ud på den store skrotplads 😁
Se hvad der kom ud af et godt besøg hos Uniscrap A/S på deres Facebookside 👍
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Er din hjemmeside
responsiv? 💻

Med et responsivt website får du en hjemmeside,
som passer til alle skærmstørrelser!

Ring og høre mere på tlf.: 22 32 38 37 eller kom forbi til en kop kaffe og lad os tage en snak om netop dine ønsker.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Podi ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

PODI har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Facebook
Vil du gerne ringes op?