Podi - Markedsføring i Øjenhøjde

I en moderne verden, hvor alt nærmest foregår via mobil, tablet eller computer, er det de færreste forbrugere, der ikke også færdes på social media platforme som Facebook, Instagram, Youtube eller noget helt fjerde.

Det er derfor sund fornuft, at man som virksomhed også sørger for at være til stede på en eller flere af disse medier med henblik på at kommunikere og markedsføre sig overfor eksisterende såvel som nye kundeemner.

Det skal dog give mening for jer, virksomheden og ikke mindst jeres målgruppe, hvorfor det naturligvis også er helt ulogisk at bruge en masse kræfter på Instagram, hvis lige netop jeres kunder befinder sig på Facebook.

Vi kan hjælpe med din markedsføring via sociale medier

Hos Podi ved vi, at det kan være rigtig svært at gennemskue, hvor det kan være en god idé at markedsføre sig og især hvordan man egentlig markedsfører sig bedst muligt i forhold til ROI.
Som et professionelt SoMe-bureau, har vi stor erfaring med markedsføring via sociale medier og kan derfor være jer behjælpelige fra starten.

I et tæt samarbejde med jer udarbejder vi en optimal strategi til anvendelse i eksekveringsfasen, hvor der skal postes, kommunikeres og en masse andre ting, der styrker jeres tilstedeværelse.